Verkställande direktör

Future Eco North Sweden AB

Rekryteringar

 

 

Nio starka delägare inom miljöteknik, tillverkning och återvinning bildade år 2012 bolaget Future Eco North Sweden AB, ett utvecklings- och forskningsbolag som sätter innovationer, hållbarhet och samverkan i särskilt fokus i allt från energilösningar och nyttiggörande av avfall till test- och provningsverksamhet, publika arrangemang, rådgivning och konsultationer. Läs mer på www.futureeco.se

 

I enlighet med Future Ecos satsning söker man en VD som ska profilera och utveckla bolaget in i framtiden 

Ditt mål är att utveckla verksamheten mot 3-4 anställda och en årsomsättning på runt 8-10 miljoner, vid slutet av 2024. För att nå målsättningen behöver samarbetet utökas med ytterligare företag i Boden, Kalix, Luleå, Piteå och Älvsbyn.

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör och har en näringslivsbakgrund, gärna från forskning och utveckling. Är du disputerad eller motsvarande är det en fördel. Vidare tror vi att du är van att leda förändringsarbete och har dokumenterad ledar- och resultaterfarenhet.

Vi tror att du är affärsorienterad med tydligt kundfokus och förstår företagens ekonomiska förutsättningar och beslutsprocesser. Du har en djupgående insikt i hur företagets resultat och affärsmässighet skapas och är en kommunikativ samt stark relationsbyggare som agerar förtroendefullt.

Verksamheten är delvis projektfinansierad. Erfarenhet från projektverksamhet och kunskaper om beslutsprocesser i offentliga företag ses som meriterande. Du har också goda kunskaper i tal och skrift.

Future Eco erbjuder dig en huvudroll som VD i ett bolag med spännande mål som gör skillnad inom miljöområdet. Placeringsort är Boden.

För mer information om befattningen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tomas Blomster, 076-636 57 60

Sista ansökningsdag: 2021-01-10
  • Esk
  • hrk
  • AAA