Teamchef Norrbotten

Eltel

Rekryteringar

 

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Vi verkar i en bransch med en snabb teknisk utveckling där våra lösningar lägger grunden för det digitala, uppkopplade samhälle som bidrar till den gröna omställningen.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar. Läs mer om Eltel på www.eltelnetworks.se

Vi söker en driven Teamchef 

Som Teamchef för vår verksamhet i Norrbotten har du totalansvar för verksamheten som omsätter ca 130 Mkr med kontor i Piteå, Luleå, Kalix, Gällivare och Kiruna. Sammanlagt är vi ett 50-tal medarbetare i roller som teamledare, projektledare, projektörer, planerare, installatörer och tekniker. Förutom budget – och lönsamhetsansvar har du ett stort ansvar att fortsätta utveckla verksamheten i Norrbotten genom ett stort kund- och medarbetarfokus. Du har 3 direktrapporterande chefer som sköter mycket av den dagliga operativa verksamheten där ditt ledarskap blir mer av strategisk och coachande karaktär för att bidra till riktning, måluppfyllelse, trivsel och arbetsglädje.

Du rapporterar till distriktschefen Nord och ingår i dennes ledningsgrupp.
Placeringsort Luleå eller Piteå.

Om dig

Du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och du har erfarenhet som chef. Vi tror att du kommer från branscher som telekom, bygg eller entreprenad. B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Din personliga lämplighet är viktig för oss. Som person drivs du av att skapa affärer och har en förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare. Du är handlingskraftig, prestigelös och trygg i ditt ledarskap. Du har genom din goda kommunikativa förmåga lätt att skapa förtroende hos din omgivning och du etablerar och utvecklar relationer genom respekt och samarbete. För dig är det naturligt att jobba långsiktigt med tydligt uppsatta mål som du är bra på att kommunicera och få ett engagemang i organisationen att uppnå.

För mer information är du välkommen att kontakta Executive Search Konsult Katarina Stehn, 070-355 36 33.

 

Sista ansökningsdag: 2023-01-29
  • Esk
  • hrk
  • AAA