Sales Executive

Scanlog AB

Rekryteringar

Scandinavian Logistics Partners AB - Scanlog är ett helt oberoende svenskägt logistikföretag med fokus på internationella och globala transportlösningar. Scanlog erbjuder heltäckande internationella logistiklösningar med alla typer av transportsätt; flyg, sjö, bil och järnväg.

Scandinavian Logistics Partners AB (scanlog.se) är ett svenskägt logistikföretag specialiserat på internationella transporter på järnväg, sjö, bil och flyg. Bolaget brinner för Responsible Logistics - en ansvarsfull logistik fokuserad på kostnadseffektivitet, minskad miljöpåverkan, hög kvalitet och socialt ansvar där man verkar. Scanlog har ett fyrtiotal medarbetare på fyra kontor i Sverige, omsätter ca 400 mkr och blev av Dagens Industri utnämnt till Gasellföretag 2017, 2018 och 2019. Scanlog är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO. Läs mer på: www.scanlog.se

Brinner du för ansvarsfull och hållbar logistik, och vill jobba på ett kärleksfullt företag?

I enlighet med Scanlogs ambitiösa tillväxtplaner söker bolaget nu en Sales Executive till Region Norr.

Scanlog befinner sig i en stark tillväxtfas och vi söker dig som aktivt vill bidra till att öka bolagets försäljning och marknadsföra Scanlogs tjänsteportfölj till nya och befintliga kunder i Region Norr. I rollen som Sales Executive blir du en nyckelperson hos Scanlog och en stark inspirationskälla för bolagets fortsatta resa framåt.

Tjänsten är direkt underställd Chief Commercial Officer (CCO). Du förväntas engagerat delta i aktuella ledningsfrågor och ta ett gemensamt ansvar för bolagets strategiska arbete.

Som person är du en självgående Sales Executive med en stark drivkraft och stort affärsfokus.   

Scanlog söker dig som drivs av att skapa lönsamma affärer och som kan lyssna samt identifiera kundernas aktuella behov och därefter designa. Scanlog söker dig som är initiativrik, resultatinriktad och har en positiv attityd. Du har också en god samarbetsförmåga, är skicklig på att kommunicera, samt har ett brinnande intresse för att bygga långsiktiga och goda affärsrelationer.  

Vi tror att du har en akademisk examen, troligen med teknisk/logistisk inriktning eller motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Särskilt meriterande är om du har en erfarenhet av logistik och internationella affärer.  

Då internationella förekommer måste du kunna kommunicera obehindrat på engelska i både tal och skrift samt vara skicklig på att anpassa din kommunikation till olika typer av personer, yrken och företagskulturer. Ytterligare språk ses som meriterande.

Vill du vara del i ett växande bolag med mottot ”Ansvarsfull Logistik”, då kan du vara den Scanlog söker.

Placeringsorten är flexibelt, du utgår initialt från ditt hemmakontor. Vi tror att du bor i Norrbotten eller Västerbotten.

För mer information om befattningen kontakta Cesab Rekrytering, Executive Search Konsult Tomas Blomster på 076–636 57 60. 

 

 

Sista ansökningsdag: 2022-04-13
  • Esk
  • hrk
  • AAA