Säljchef

Masonite Beams

Rekryteringar

 

 

Masonite Beams har i mer än 40 år tillverkat  den energisnåla balken som representerar framtidens byggkoncept. Många år av forskning och samarbeten med tekniska konsulter samt universitet har skapat den högkvalitativa Masonite Beams-balken. I en av Europas modernaste produktionsanläggningar utanför Rundvik utvecklas framtidens byggsystem enligt norrländsk tradition. De som väljer Masonite Beams gör ett klimatsmart val för framtidens generationer och väljer aktivt ett byggsystem som passar såväl till enplansvillor, skolor och flerbostadshus. Det handlar om en revolutionerande lättbalk med I-profil som är hållfast, har låg vikt, är av bästa kvalitet och levererar en högklassig akustik. Bolaget tillverkar idag 5,5 miljoner löpmeter lättbalk, omsätter 250 miljoner kronor och har 75 anställda. www.masonitebeams.se

 

Masonite Beams söker nu en säljchef för byggkonceptet som vill erövra Sverige och världen

I rollen som säljchef ansvarar du för att marknadsföra och proaktivt sälja Masonite Beams byggkoncept mot definierade kundgrupper på den svenska marknaden. Ditt mål är att skapa en förståelse för målgruppens verksamhet, behov, beteende och aktivt arbeta med omvärldsbevakning. Ditt ansvar är att leda samt bygga bolagets säljteam, konstruktörer och affärsutvecklare.

Som person är du drivande, utåtriktad, kommunikativ och jobbar aktivt tillsammans med ditt team för att vidareutveckla byggkonceptet och driva försäljningen mot nya höjder. Ditt mål är att få ut budskapet om en överlägsen teknisk produkt som utmanar traditionella stål-, betong- och träkonstruktioner.

Du prioriterar goda och långsiktiga relationer och jobbat aktivt med att skapa och vidmakthålla dessa. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att leda andra framgångsrikt som drivs av att inspirera din omgivning till att nå uppsatta mål.

Du är nyfiken, van att tänka utanför boxen och har en stark tro på tekniska innovationer.    

 

Vem söks, erfarenheter, kvalifikationer och utbildning:

Du har en teknisk utbildning, erfarenhet från byggbranschen eller motsvarande, samt flera års erfarenhet av arbete med teknisk försäljning. Rollen kräver goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Vidare gillar du nya utmaningar och ser en framtid i att bygga en ny roll i ett spännande bolag.

Du har en passion för att utveckla affärer, är ständigt lösningsorienterad och har en god kunskap om byggnation.

Välkommen att leda ett framtida byggkoncept med oanade möjligheter. B-körkort är ett krav.

Placeringsort är Rundvik.

För mer information om befattningen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tomas Blomster, 076-636 57 60

Sista ansökningsdag: 2020-12-06
  • Esk
  • hrk
  • AAA