Rekryteringskonsult

Cesab Rekrytering

Rekryteringar

               

Cesab växer och behöver förstärka organisationen! Cesab är sedan 1985 en av de ledande aktörerna inom rekrytering och ledarförsörjning. Vi genomför uppdrag inom Executive Search, urval och kvalificerade personbedömningar av nyckelpersoner. Våra kunder finns inom de flesta branscher. Vi verkar rikstäckande med tyngdpunkt på Norrland. Läs mer på: www.cesab.se 

Vill du jobba med uppdrag inom Executive Search och bli vår nya kollega? Nu söker vi en rekryteringskonsult till vår verksamhet.

Vi söker dig som har:

- Stort nätverk

- Brinnande intresse för människor

- Affärsmannaskap

- Erfarenhet från näringslivet

- Akademisk examen

Vi tror att du, precis som vi, brinner för rekrytering och ledarskap. Du har du en god personkännedom, är driftig och har ett personligt engagemang i det du gör. Vidare är du målmedveten och bra på att slutföra projekt. Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarstagande och serviceinriktad.

Då arbetet innebär presentationer både i rapportform och muntliga redovisningar är en god förmåga att uttrycka sig i skrift och tal en förutsättning för arbetet.

Vill du jobba med headhunting och vara en aktiv del i kompetensförsörjningen av den gröna omställningen? Har du några frågor eller funderingar här gärna av dig till ansvarig konsult! 

Sista ansökningsdag: 2024-06-23
  • Esk
  • hrk
  • AAA