Regionchef

Renta

Rekryteringar

VILKA ÄR VI?

Vi finns i nästan hela Sverige, från norr till söder, öst till väst. Vi bryr oss om hur Sverige byggs. Vi ä maskinuthyrare till hela bygg och anläggningsbranschen och erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar och hissar för byggarbetsplatser. Vi är 553 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Vi växer eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet.

Vi är utmanarna. De runda bollarna bland de fyrkantiga hålen och vi tänker inte göra ”som man alltid har gjort”. För vi vet att det är friheten som skapar engagemang och finns för dig som bygger och skapar nytt, renoverar och förbättrar. Men också för dig som vill jobba med stor frihet, som bryr sig om det lokala närområdet och som ser styrkan i att förena sig nationellt. 

REGIONCHEF SÖKES MED ANSVAR FÖR VÅRA NORDLIGASTE BREDDGRADER

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar och som definierar. Hos oss är den individuella friheten central och den lokala omtanken fundamental. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Rentadet. Med 44 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi de senaste åren förenat oss nationellt. Vi är ett tiotal maskinuthyrarentreprenörer som samlats under samma flagg. 57 depåer som tror på samma sak: att bygga är en lagsport. Vi bryr oss om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och hela Sverige. Om varandra och om dig. Nu söker vi efter ditt ledarskap, din omtanke och din förmåga att se helheten – dig som vill sätta vår flagga i norra Norrland och därmed bli vår nordligaste regionchef.

VEM ÄR DU?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Du kommer istället förädla och vara det interna maskineriets olja. Hos oss kommer du få utmana men också utmanas av att bygga upp vår verksamhet i Norra Norrland och etablera depåer från Skellefteå i syd till Kiruna i norr. Inledningsvis kommer du bygga upp allt och sedan blir förädling och stöttning en av de viktigaste delarna i din vardag.

Du kommer bli vår kulturbärare som gillar att inspirera andra och du satsar på människorna eftersom du förstår att duktiga människor genererar framgång. Du kommer vara kraften som tillsammans med dina medarbetare bygger vår verksamhet och vårt varumärke starkt i Norra Norrland.

Du är affärsdriven med ett omfattande nätverk och drivs av utmaningen, för den här utmaningen och möjligheten kan du inte tacka nej till. Det är en utmanande roll, men vem har någonsin sagt att framgång kommer utan lite slit? Det här är en unik möjlighet som kan bli ditt roligaste jobb i livet!

VI SÖKER DIG SOM…

… är en energifylld nybyggare som ser hårt arbete för att uppnå målen som en självklarhet. Och som vet att B2B- och B2C-försäljningen snarare handlar om människor, people to people (P2P), än något annat. Känner att vi människor kan skapa stordåd när vi jobbar för varandra och att lagbygget är fundamentalt i ditt ledarskap. Är medveten om att lyhördhet, flexibilitet och diplomati kommer vara nycklarna till att lyckas med uppdraget.

Du ser möjligheterna i bygg- och entreprenadbranschen. Dina tidigare erfarenheter har gett dig ett stort kontaktnät och en bred förståelse för byggbranschen och dess utmaningar. Vidare har du:  

  • En hög grad av självständighet och affärsmässighet
  • Ett ledarskap som prövats i både med- och motgång
  • Erfarenhet av att leda en decentraliserad organisation
  • Varit verksam i uthyrningsbranschen eller närbesläktade branscher

Välkommen till ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans.

Vi lägger väldigt stor vikt vi dina personliga egenskaper!

VÅRT ERBJUDANDE

Tillträde snarast. Fast lön. 

Sista ansökningsdag: 2023-05-21
  • Esk
  • hrk
  • AAA