Projektledare

Rädda Barnen

Rekryteringar

 

 

Rädda Barnen söker en driven projektledare

Rädda Barnen vill bli ännu bättre på att säkerställa att det arbete vi gör ger effekt för barn. För att lyckas med det söker vi en projektledare som vill vara med och bidra till den förflyttning Rädda Barnen gör inom området.

I rollen som projektledare ansvarar du för att planera och följa upp Rädda Barnens Sverigeprogram, för att säkerställa att programmet fångar upp effekter både på lokal och nationell nivå samt bidrar till verksamhetsutveckling. Du kommer att ha ett extra stort ansvar för att möjliggöra att de beslut som organisationen tar får genomslag och ger värde i våra operativa verksamheter.

Du kommer initialt att lägga mycket tid på att möjliggöra användandet av ett existerande effektmätningsverktyg utifrån verksamheternas olika förutsättningar.
För att lyckas i rollen söker vi dig som har: 

  • Erfarenhet av att arbeta med planering, verksamhetsuppföljning och verksamhetsutveckling

 

  • Erfarenhet av att leda förändringar och processer

 

  • Erfarenhet av implementering av effektmätning

 

  • Intresse/erfarenhet av att arbeta datadrivet

 

  • Goda statistikkunskaper

 

  • Erfarenhet av att nätverka

 

Det är meriterande om du, förutom ovan, också har erfarenhet av att arbeta i operativ verksamhet direkt med barn och unga. Om du dessutom arbetat inom våra tre fokusområden migration, socioekonomisk utsatthet, våldsutsatthet, så är det än mer meriterande.

Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom verksamhetsstyrning, uppföljning och kvalitetsarbete är ett krav.

Som person tror vi att du är drivande och resultatorienterad, samt fortlöpande analyserar risker och möjligheter. Viktigt för rollen är god samarbetsvilja, god pedagogiskförmåga, att du är lösningsorienterad och öppen för förändringar. Vidare tror vi att du är van att nätverka och har en god kommunikativ förmåga.

Information

I denna rekrytering samarbetar Rädda Barnen med Cesab Rekrytering. Du är välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Maria Wallander, 070-439 41 45.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med inledande provanställning. Placeringsort är Luleå eller enligt överenskommelse. 

Ditt arbete kommer att innebära en del resor, men det främsta rummet du kommer att arbeta i är det digitala. De flesta av våra möten sker digitalt med kollegor som finns utspridda över landet.

Rädda Barnen värnar om att vara en säker arbetsplats för barn och vuxna och ber om utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning. Alla medarbetare förväntas följa våra viktiga riktlinjer som handlar om trygghet och säkerhet för alla, samt våra värderingar och etiska riktlinjer.

För mer information om Rädda Barnen läs här: www.raddabarnen.se

Sista ansökningsdag: 2022-08-21
  • Esk
  • hrk
  • AAA