Projektchef

Logistic Contractor

Rekryteringar

Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag med verksamhet på de mest expansiva marknaderna i Sverige samt via koncernbolaget Logistic Contractor även i Danmark, Norge och Finland. De ca 500 medarbetarna bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet.

I koncernen ingår Wästbygg AB, Rekab Entreprenad AB, Logistic Contractor AB och Inwita Fastigheter AB.

Logistic Contractor (LC) är specialiserade på att bygga och utveckla nyckelfärdiga logistik- och industrianläggningar. I det svenska bolaget med drygt 50 medarbetare byggs årligen ca 150 000 m2. Ett av våra pågående projekt är byggnation av batterifabriken i Skellefteå för Northvolts räkning.

Med kommande stora industri- och anläggningsetableringar i Norr- och Västerbotten vill LC förstärka sin närvaro och möjlighet till ytterligare tillväxt genom att etablera sig fysiskt i Norrland. 

Vi söker nu en Projektchef som kommer att bli en nyckelspelare i denna etablering! 

Om tjänsten

Du kommer att driva ett eller flera byggprojekt i nära samarbete med din operativa chef och platschefer i dina projekt. Du arbetar med beställarkontakter, ekonomi, projektering och produktion. Nyckeln till framgång handlar om att omsätta kundens krav och förväntningar samt att förutsättningar skapas för en god lönsamhet i projekten.

I tjänsten som projektchef ingår ansvar för:

  • att bygga och utveckla goda relationer med kund och övriga intressenter i projekten
  • ekonomisk uppföljning och rapportering
  • att leda projekt från projektering till överlämnande
  • att säkerställa miljö- och arbetsmiljöansvar genom hela projektet

Din profil

Vi söker dig med relevant akademisk examen, gärna med inriktning bygg. För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av byggproduktion. Det är en stor fördel om du har ett stort kontaktnät i Norr- och Västerbotten.

Som person har du en stor drivkraft, är öppen och kommunikativ. Du är resultatinriktad, ordningsam och har en väl utvecklad förmåga att planera. Du gillar eget ansvar och har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra.  

Varför Logistic Contractor?

Utgångspunkt i vardagen är den gemensamma värdegrunden att agera klokt, kreativt och med ett stort hjärta. Alla arbetar under ett stort mått av eget ansvar, utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten. Du kommer att vara en nyckelspelare tillsammans med en affärsutvecklare i etableringen i norr. Samtidigt blir du del av en grupp där teamkänsla och prestigelöshet värderas högt och som har ett driv att genomföra framgångsrika projekt. Du erbjuds konkurrenskraftiga villkor, en bra arbetsmiljö och trevliga kollegor.

Mer information och ansökan:

Wästbygg Gruppen omfattas utav kollektivavtal mellan Byggföretagen och Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen (Tjänstemannaavtalet) samt med Byggnads (Byggavtalet).

Placeringsorten är Luleå.  

För mer information kontakta rekryteringskonsult Katarina Stehn, 070-355 36 33 eller rekryteringskonsult Tomas Blomster, 076-636 57 60.

Välkommen in med din ansökan! I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

  • Esk
  • hrk
  • AAA