Projektchef

Logistic Contractor AB

Rekryteringar

 

 

Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag med kontor i sju städer i Sverige. Via koncernbolaget Logistic Contractor finns de också representerade i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. De drygt 300 medarbetarna bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet.

Logistic Contractor (LC) är specialiserade på att bygga och utveckla nyckelfärdiga logistik- och industrianläggningar. I det svenska bolaget med drygt 50 medarbetare byggs årligen ca 150 000 m2. LC vet vad som krävs för att en anläggning ska fungera, från det geografiska läget ner till detaljer kring utformningen av såväl den invändiga som den utvändiga miljön. Läs mer på www.lc.se

Sedan starten 2004 har LC haft en gynnsam tillväxt. Ett av de pågående projekten är byggnation av batterifabriken i Skellefteå för Northvolts räkning. Med kommande stora industri-och anläggningsetableringar i Norr- och Västerbotten vill LC förstärka sin närvaro och möjlighet till ytterligare tillväxt genom att etablera sig fysiskt i Norrland.

De söker nu en Projektchef som kommer att bli en nyckelspelare i denna etablering. Om du vill vara med och bygga STORA anläggningar, missa inte denna möjlighet!

Om tjänsten

Du kommer att driva ett eller flera byggprojekt i nära samarbete med din operativa chef och platschefer i dina projekt. Du arbetar med beställarkontakter, ekonomi, projektering och produktion. Nyckeln till framgång handlar om att omsätta kundens krav och förväntningar samt att förutsättningar skapas för en god lönsamhet i projekten.

I tjänsten som projektchef ingår ansvar för:

  • att bygga och utveckla goda relationer med kund och övriga intressenter i projekten
  • ekonomisk uppföljning och rapportering
  • att leda projekt från projektering till överlämnande
  • att säkerställa miljö- och arbetsmiljöansvar genom hela projektet

Din profil

Vi söker dig med relevant akademisk examen, gärna med inriktning bygg eller maskinteknik. För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av byggproduktion. Erfarenhet inom något eller flera av områdena projektering, installation, automatisering, kalkyl eller inköp är meriterande. Det är en stor fördel om du har ett stort kontaktnät i Norr- och Västerbotten.

Som person har du en stor drivkraft, är öppen och kommunikativ. Du är resultatinriktad, ordningsam och har en väl utvecklad förmåga att planera. Du gillar eget ansvar och har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra.  

Varför Logistic Contractor?

Utgångspunkt i vardagen är den gemensamma värdegrunden att agera klokt, kreativt och med ett stort hjärta. Alla arbetar under ett stort mått av eget ansvar, utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten. Du kommer att vara en nyckelspelare tillsammans med en affärsutvecklare i etableringen i norr. Samtidigt blir du del av en grupp där teamkänsla och prestigelöshet värderas högt och som har ett driv att genomföra framgångsrika projekt. Du erbjuds konkurrenskraftiga villkor, en bra arbetsmiljö och trevliga kollegor.

Mer information och ansökan:

Wästbygg Gruppen omfattas utav kollektivavtal mellan Byggföretagen och Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen (Tjänstemannaavtalet) samt med Byggnads (Byggavtalet).

Placeringsorten är troligen Luleå eller Skellefteå. Resor ingår i tjänsten varför körkort är ett krav.

 

Sista ansökningsdag: 2021-06-13
  • Esk
  • hrk
  • AAA