Platschef Zeppelin

Zeppelin

Rekryteringar

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillarprodukter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Läs mer på www.zeppelin-cat.se

Zeppelins verksamhet i Gällivare befinner sig i en expansiv utveckling.  Vill du bli en nyckelperson i den satsningen, då är jobbet som platschef något för dig.

Som platschef är du ansvarig för Zeppelins verkstad i centrala Gällivare. Teamet består av 11 medarbetare som man leder, coachar och utvecklar. Du ansvarar för planering och uppföljning av det löpande arbetet som innebär service och underhåll av Caterpillars produkter. Du utgör en viktig del i relationen med bolagets kunder och ansvarar för att leverera en service i toppklass och nya affärer i regionen. Rollen innebär även arbete med ständiga förbättringar och du blir en nyckelspelare i arbetet med att fortsätta bygga upp och utveckla bolagets serviceverksamhet i Gällivare.

För att passa i rollen ser vi gärna att du har en teknisk utbildning eller kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare har du ledarerfarenhet med ett stort intresse för människor och maskiner. samt har erfarenhet från liknande verksamhet med god kännedom om entreprenadmaskiner och service. Kundrelationer samt stort kundfokus är naturligtvis en självklarhet för dig.

Vi tror att du är trygg, stabil, har självinsikt och inger förtroende i din kommunikation med såväl medarbetare som kunder. Du visar på gott ledarskap genom att leda, motivera och förse andra med de kunskaper som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Att ge en god service är naturligt för dig och du säkerställer, med kund i fokus, att din verksamhet alltid levererar. Vidare har du förmågan att driva frågor framåt och åstadkomma resultat på ett effektivt sätt utan att tumma på kvalitén. Du är resultatfokuserad och förstår vikten av ett gott affärsmannaskap samt förstår och tillämpar ekonomiska principer.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, likaså B-körkort.

Stora maskiner, stora utvecklingsmöjligheter och ett stort glatt team, välkommen med din ansökan till chefsrekryterare Tomas Blomster, 076-636 57 60. 

Sista ansökningsdag: 2021-06-06
  • Esk
  • hrk
  • AAA