Platschef Beijer

Beijer Byggmaterial

Rekryteringar

Ursprunget till Beijer Byggmaterial tog sin början redan 1866 då handelsföretaget Firma G Beijer grundades i Malmö. Inledningsvis försedde man den svenska marknaden med importerade varor såsom stenkol, koks, järn, kemikalier, spannmål och livsmedelsprodukter. Under 1960-talet påbörjades däremot en ny resa då man den 3 juli 1969 registrerades namnet Beijer Byggmaterial AB som idag är Sveriges största bygghandelskedja med 82 byggvaruhus som tillsammans omsätter 7 miljarder och har 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som idag är en av Europas ledande distributörer inom byggmaterial. www.beijerbygg.se  

I enlighet med Beijers offensiva satsning förstärker man Luleåfilialen med en Platschef  

Är du en lagspelare som ser förändringar som en möjlighet och som är en skicklig ledare med förmåga att både motivera och utveckla personal?

Beijer erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Du erbjuds en huvudroll som platsansvarig i Luleå där du tillsammans med 25 medarbetare dagligen jobbar med spännande mål.

Till hjälp i ditt arbete har du lokal ledningsgrupp bestående av butikschef, försäljningschef samt lagerchef. Du ingår även i ledningsgruppen för Piteå, Luleå Boden och rapporterar direkt till Filialchef.

Vi tror att du är en person som tidigare har erfarenhet av ledande befattning med personalansvar. Du drivs av affärer, B2B möten med andra människor och har därför ett stort nätverk.

Du hanterar ekonomisk uppföljning. Budgeterar resurser, tid och kostnader. Du säkerställer att Beijers kundlöfte efterlevs och arbetar för hög trivsel, service i världsklass och engagerade medarbetare.

Leda vägen, driva resultat och inspirera andra är tre delar som sammanfattar tjänsten.

Vem söks, erfarenheter, kvalifikationer och utbildning:

Vi tror att du har erfarenhet av att leda och driva butik eller liknande verksamhet. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt teamarbete på filialen. Som ledare hos Beijer har du förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra.

Som person är du ansvarstagande tydlig och gillar att driva förändringsarbete. Du har en stark drivkraft och tror på proaktiv kundvård. Du är också kommunikativ och gillar att skapa goda affärer samtidigt som du skapar och vidhåller goda relationer. Vidare är du prestigelös och brinner för viljan att alltid ”göra det lilla extra” för Beijers kunder.

Kunskap och erfarenhet från att leda en verksamhet inom försäljning, och service, samt arbete i butik och byggbranschen ses som meriterande.

Välkommen att leda ett härligt team som genom framgångsrikt samarbete har roligt på arbetet. Placeringsort är Luleå.

För mer information om befattningen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tomas Blomster, 076-636 57 60

Sista ansökningsdag: 2020-12-06
  • Esk
  • hrk
  • AAA