Områdeschef

Region Norr, Nomor AB

Rekryteringar

 

Nomor är ett av Sveriges ledande företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet. Bolaget finns representerat från Boden i norr, till Malmö i söder, uppdelat på 8 regioner med 25 lokalkontor. Det är alltid lokalkontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna för att uppfylla och skapa den närhet till marknaden som krävs för Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet och punktlighet. Bland Nomors huvudkunder återfinns försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Idag omsätter bolaget 500 miljoner kronor, har 300 anställda och ska uppfattas som Sveriges bästa tjänsteföretag. Läs mer på: www.nomor.se   

Nomor expanderar i norr och söker en ny områdeschef till regionen. En nyckelperson som ska leda den expansiva tillväxten!

Som områdeschef hos Nomor kommer du leda ett team på 10 personer som finns fördelade på våra två lokalkontor i Boden och Umeå. Vidare kommer du leda den framtida öppningen av ett nytt lokalkontor i Piteå under 2021. Du rapporterar till regionchefen och ingår i ledningsgruppen för region norr.

Arbetet ställer stora krav på noggrannhet och systematik i utförandet och återkoppling mot kund. Då Nomors vision är att vara Sveriges bästa tjänsteföretag tror vi att du har en gedigen bakgrund från servicenäringen, är organiserad samt gillar affärer och höga målsättningar mot resultat.

Vi tror att du har en förmåga att inspirera och driva framgångsrikt teamarbete, tror på proaktiv kundvård samt bygger långsiktigt starka relationer.

Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och har en fingertoppskänsla för service.

Du är initiativrik, strukturerad, har en god portion humor och är inte är rädd att ta i när det behövs.

Kunskap och erfarenhet från att leda en verksamhet inom försäljning och service ses som meriterande.

Då tjänsten innefattar resor i regionen så är B-körkort ett krav

Välkommen att leda ett härligt team som genom framgångsrikt samarbete har roligt på arbetet. Placeringsort är Boden.

För mer information om befattningen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tomas Blomster, 076-636 57 60

Sista ansökningsdag: 2021-01-17
  • Esk
  • hrk
  • AAA