Öppen ansökan

ABB

Rekryteringar

                                                         

 

 

Let's write the future. Together.

ABB är ledande inom teknik för elektrifiering och automation och möjliggör en mer hållbar och resurseffektiv framtid. Företagets lösningar kopplar samman ingenjörskunnande och mjukvara för att optimera hur saker tillverkas, flyttas, drivs och styrs. Med avstamp i mer än 140 års expertis driver ABB:s ca 105 000 medarbetare nya innovationer som påskyndar den industriella omställningen.

Öppen ansökan

ABB stärker sin närvaro i Norra Sverige och kommer under de närmaste åren att ha behov av att förstärka sin organisation. Cesab Rekrytering kommer under den perioden vara ABB:s samarbetspart inom Executive Search inom/för/av chefs-och specialist roller/rekryteringar.

Vi söker dig som vill arbeta på ABB med processindustrikunder som utgångspunkt. ABB arbetar först och främst med att leverera elektrifierings- och automationslösningar, branschspecifika produkter och livscykeltjänster till kunder inom gruvor, massa och papper och batterifabriker. ABB är en av de största leverantörerna i branschen. ABB:s fokus ligger på säkerhet, kundnytta, och partnerskap. Framtida utmaningar är att växa och ytterligare stärka sin position lokalt samt fortsätta att utveckla sitt erbjudande.

Du delar ABB:s grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.

Uppdragen kommer vara av varierande inriktning, men framför allt inom digitalisering, elektrifiering och automation. Du kan ha erfarenhet av personalledning, försäljning eller ha arbetat med avtal, projektledning, service och underhåll. Det är bra om du har en bakgrund inom industrin eller entreprenadbranschen. Du bör ha någon form av teknisk utbildning.

Du behärskar svenska och eller engelska flytande i tal och skrift samt har B-körkort.

Om du vill vara en del i ett kompetent team på frammarsch, som alla är med och skapar ett hållbart samhälle med hjälp av den senaste tekniken, är detta rätt utmaning för dig! Lämna in en öppen ansökan och vi hör av oss när vi har ett uppdrag som matchar din kompetens.

Vi frågor hör av dig till ansvarig konsult.

  • Esk
  • hrk
  • AAA