IT-projektledare

isMobile

Rekryteringar

LEV I LULEÅ. ARBETA I VÄRLDEN.

isMobile är ett snabbt växande företag inom "field service management solution market ". Företaget skapades 2000 och har sedan dess vuxit med sina partners och har nu en bredd av produkter och applikationer för en marknad över hela världen. isMobile har en flexibel lösning som kundanpassas efter behov.

Läs mer på www.ismobile.com

Nu söker vi en yrkeserfaren IT-projektledare med god kunskap om och brinnande intresse för IT och isMobiles kunders behov. Huvuduppgifterna i denna tjänst är att planera, leda, administrera och följa upp projektarbetet. Jobbet innebär att leda projektets alla faser med målet att leverera dessa enligt avtal till kund. I rollen har du ansvar för att göra prioriteringar utifrån projektets förutsättningar och att säkerställa att projektplanen och budgeten följs. Du har en viktig roll i vår kundrelation och kommer att jobba nära våra kunder och hålla regelbundna avstämningsmöten med dem. Eftersom du kommer ha en roll med mycket ansvar lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som IT-projektledare hos isMobile kommer du att ansvara för att:

  • driva projekt i nära dialog med beställare, styrgrupp och projektmedlemmar
  • göra projektuppföljning vad gäller status och prognos, både när det kommer till innehåll i projektleveranserna men också   ekonomi och frågor om fakturering, lönsamhet och risker
  • bygga motiverade projektteam där medarbetarna trivs och växer
  • kommunikation av projektet så det når ut till alla intressenter

Vi ser gärna att du har ett naturligt ledarskap med ett starkt intresse för IT. Då jämställdhet är en självklarhet hos oss, vill vi gärna att du som kvinna söker. Som person söker vi dig som är:

Ansvarstagande

Strukturerad

Samarbetsvillig

Affärsmässig

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då kommunikation med kunder, kollegor och support sker på båda språken.

isMobile erbjuder dig möjligheten att jobba på ett produktbolag på plats i Luleå med kunder på en internationell marknad. Dom erbjuder dig att utveckla sin produkt och dig själv. isMobile vill bli fler som tillsammans bygger företaget med engagemang och stolthet.

 

Sista ansökningsdag: 2019-11-17
  • Esk
  • hrk
  • AAA