Instrumenttekniker

Linde Gas

Rekryteringar

Linde är ett ledande industrigas- och teknikföretag med verksamhet i över 100 länder och ca 80 000 medarbetare globalt. Lindes produkter, tjänster och tekniska lösningar används i många branscher och tillämpningar, däribland inom kemi, papper & massa-, livsmedels-, elektronik-, verkstadsstålindustrin och inom hälso- och sjukvården.  För konsumenter erbjuder vi gasol- och mineralvattenprodukter. 

Vår mission är att göra världen mer produktiv genom att tillhandahålla högkvalitativa lösningar, teknologier och tjänster som gör våra kunder mer framgångsrika och hållbara och som bidrar till att bevara och skydda vår planet.

Är du en erfaren instrumenttekniker som söker ny utmaning? Då är det dig Linde Gas söker till sin nya ASU i Boden!

Som instrumenttekniker hos Linde Gas Boden kommer du att utgå från Linde Gas nyetablerade ASU Fabrik. Fabrikerna drivs av en grupp på fyra personer plus fabrikschefen. Arbetet sker på dagtid.

Arbetet är fritt och organisationen är platt så det är lätt att komma med förslag och funderingar. Du rapporterar till fabrikschefen på plats.

I din roll som instrumenttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Instrumentella underhållet

- Felsökning

- Nyinstallation

- Planera och genomföra service

- Utrustnings inköp

- Kontakter med leverantörer och entreprenörer

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren instrumenttekniker. Lämplig bakgrund är utbildning i styr & regler, automation, processteknik eller liknande.

Vidare ser vi att du är självgående och kan arbetsleda dig själv. Du behärskar både svenska och engelska och är en utpräglad teamarbetare som också kan arbeta självständigt. Vi tar för givet att du har körkort för personbil och att du har goda datakunskaper. Erfarenhet av Siemens PCS 7 och SAP är meriterande.

Viktigt för tjänsten är:

- Självgående och driven

- Erfarenhet av arbetet

- Vilja att lära och att utvecklas

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Din nya tjänst

Linde Gas erbjuder dig:

- Dagtidsarbete med jourveckor

- En tillsvidareanställning på 100 %

- Månadslön och möjlighet till bonus

 

Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Wallander, 070-439 41 45.

 

Sista ansökningsdag: 2024-05-19
  • Esk
  • hrk
  • AAA