HR-Partner

Stenvalls Trä AB

Rekryteringar

Stenvalls Trä AB är moderbolag i en koncern som inkluderar de helägda dotterbolagen Stenvalls Skogar AB (ägande och förvaltning av skogsfastigheter), Klubbgärdet Fastighets AB (ägande och förvaltning av fast egendom), XL Bygg Stenvalls AB (10 st byggvaruhus belägna i Luleå, Kalix, Pajala, Kiruna, Skellefteå, Burträsk och Umeå), Kallax Flyg AB (flygverksamhet och reseverksamhet), Genesis IT AB (IT och säkerhetstjänster). Koncernen omsätter 2 miljarder kronor och har 430 anställda. Läs mer på: www.stenvalls.se  

Nu söker Stenvalls en HR-Partner till sin växande koncern

Vill du arbeta inom ett expansivt och spännande bolag där du får möjlighet att vara delaktig och utvecklas? Har du ett starkt driv och en hög engagemangsnivå som du vill ta till nästa steg? Har du förmågan att engagera andra genom ett gott pedagogiskt förhållningssätt? Då är du helt rätt person!  

Idag består bolagets HR-avdelning av en HR-chef samt två HR-Partners som ansvarar för hela koncernens olika HR-frågor. Nu söker Stenvalls en ny kollega som vill utveckla processer med fokus på leverans av högsta kvalitet.  

Arbetsuppgifterna kommer att inkludera löpande HR-frågor såsom rekrytering, hantering av personalärenden, stöd ut mot bolagets verksamheter i löpande frågor samt administration av uppgifter i olika system. Vidare kommer du jobba med upprättande av olika dokument samt medverkan och administration vid utbildningsinsatser.

Din profil

För att lyckas med rollen behöver du ha en hög integritet och kunna hantera så väl löpande administrativa uppgifter som mer utmanande frågor. Du kommer att ha en bred kontaktyta och måste därför vara en bra lagspelare och känna dig trygg med att samarbeta med olika personer inom organisationen. Du har även förmågan att se hur olika delar hänger samman och bildar helheten. Vi tror också att du:

  • Vill utvecklas i din HR-roll, är balanserad, trygg, pålitlig och lojal.
  • Är engagerad, lätt skapar engagemang och har ett bra driv.
  • Tycker om att utveckla processer och förbättra arbetssätt.
  • Skicklig på att hantera olika personligheter och har lätt för att anpassa dig.
  • Duktig på att kommunicera på ett pedagogiskt och tydligt sätt.
  • Är en person som kan hantera administration och system på ett bra sätt.
  • Uthålligt och systematiskt arbetar med de olika uppgifterna mot uppsatta mål.

Då arbetet inkluderar ett brett HR-område så bör du ha några års erfarenhet av HR-arbete inom en större organisation. Du måste även ha kunskap om olika kollektivavtal för både tjänstemän och kollektivanställda. Meriterande är om du har en relevant utbildningsbakgrund samt att du har arbetat inom liknande verksamheter. 

Vill du ha en central HR-roll i en innovativ samt entreprenörsdriven koncern där du får påverka och förändra?  

Hos Stenvalls får du möjlighet att utvecklas och lära dig mer om affärer, organisation och innovativa företagslösningar. Stenvalls ser sina anställda som en viktig del i bolagets utveckling där driftighet, ansvar och engagemang värdesätts högt.    

Placeringsort: Piteå, antingen vid bolagets anläggning på Lövholmen alternativt i Sikfors.

För mer information om befattningen är du välkommen att kontakta ansvarig Executive Search Konsult, Tomas Blomster, 076-636 57 60.

Sista ansökningsdag: 2022-02-06
  • Esk
  • hrk
  • AAA