Försäljningschef

Abelko Innovation AB

Rekryteringar


I mer än 50 år har Abelko Innovation AB levererat totalkoncept och lösningar till sina kunder inom energimätning, fjärrstyrning, fastighetsautomation, energioptimering och driftövervakning. Genom närhet till forskning, lyhördhet och hög servicegrad har de utvecklat långsiktiga samarbeten med välkända kunder. Nyckelord för verksamheten är kompetens, kvalitet och samarbetsvilja. Abelko är ett företag i stark tillväxt med en unik spetskompetens, lång erfarenhet och starkt varumärke. År 2019 omsatte bolaget 60 miljoner och hade 32 anställda vid huvudkontoret i Luleå, www.abelko.se 


Abelko är en del av Indutrade-koncernen, läs mer på www.indutrade.se

I enlighet med Abelkos ambitiösa tillväxtplaner söker bolaget nu en Försäljningschef:

Vi söker dig som aktivt vill bidra till att öka bolagets försäljning och ansvara för att marknadsföra Abelkos produktportfölj på en regional- och nationell marknad. Som försäljningschef blir ditt arbete att utveckla båda nya och befintliga kunder i linje med Abelkos operativa mål, samt leda och fördela arbetet för 7 anställda. Som försäljningschef blir du en nyckelspelare i organisationen och stark inspirationskälla för Abelkos fortsatta resa framåt.  

Tjänsten är direkt underställd verkställande direktör och du ingår i Abelkos ledningsgrupp. Du förväntas engagerat delta i aktuella ledningsfrågor och ta ett gemensamt ansvar för bolagets strategiska arbete.

Vem söks, erfarenheter, kvalifikationer och utbildning:

Som person är du en självgående säljare med en stark drivkraft och stort affärsfokus med erfarenhet att leda företag genom förändring.    

Du har en god förmåga att etablera och utveckla goda och långsiktiga relationer med din omgivning. Vidare har du en god förmåga att kommunicera på alla nivåer, såväl internt som externt, alltid med ett affärsmässigt förhållningssätt. 

Som person har du ett brinnande intresse för teknik och erfarenhet av affärsutveckling. Som ledare är du driven och entusiasmerande och har förmåga att utveckla dina ansvarsområden och avdelningens medarbetare. Du har integritet, är strukturerad, affärsmässig och strategisk. Du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga.  

Du har en civilingenjörsutbildning eller motsvarande samt flera års erfarenhet av arbete med teknisk försäljning. Du kommer att ha många interna och externa kontakter, varför arbetet kräver att du kan kommunicera såväl muntligt som skriftligt på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav. Placeringsort Luleå. 

För mer information om befattningen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tomas Blomster, 076-636 57 60. 

Sista ansökningsdag: 2020-10-04
  • Esk
  • hrk
  • AAA