Försäljningsansvarig Elektrifiering

ABB

Rekryteringar

Let's write the future. Together.

ABB är ledande inom teknik för elektrifiering och automation och möjliggör en mer hållbar och resurseffektiv framtid. Företagets lösningar kopplar samman ingenjörskunnande och mjukvara för att optimera hur saker tillverkas, flyttas, drivs och styrs. Med avstamp i mer än 140 års expertis driver ABB:s ca 105 000 medarbetare nya innovationer som påskyndar den industriella omställningen.

Försäljningsansvarig Elektrifiering

Vi söker en engagerad Försäljningsansvarig till vårt säljteam inom Process Industries Division. Som Försäljningsansvarig har du ansvar för att driva, utveckla och sköta säljarbetet till ABB:s kunder inom området. Du kommer att arbeta självständigt med stöd från övriga i teamet på den norra marknaden och din geografiska placering är Luleå, Gällivare eller Kiruna. Viss flexibilitet till annan ort är möjligt.

Vi arbetar först och främst med att leverera elektrifierings- och automationslösningar, branschspecifika produkter och livscykeltjänster till kunder inom gruvor, massa och papper och batterifabriker. Vi är en av de största leverantörerna i branschen. Vårt fokus ligger på säkerhet, kundnytta, och partnerskap. Framtida utmaningar är att växa och ytterligare stärka vår position lokalt samt fortsätta att utveckla vårt Serviceerbjudande.

Du rapporterar till Business Manager, Mining. I din roll kommer du att arbeta proaktivt och ge de bästa lösningarna till kunderna.

Du har en relevant utbildningsbakgrund inom teknik och flerårig erfarenhet av elektrifiering inom området från låg- till högspänning. För att lyckas i rollen tror vi det är viktigt att du har en bakgrund från industrin och automation, styrsystem eller elektrifiering. Meriterande är arbete med ställverk och försäljningsarbete med goda resultat. B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person är du driven, nyfiken och resultatinriktad. Du har genom din goda kommunikativa förmåga lätt att skapa förtroende hos din omgivning och har en god samarbetsvilja och bygger långsiktiga relationer både internt och externt. Du har en positiv inställning, ser möjligheter och vill lösa kundens behov samt har en god förhandlingsvana. Kännedom om våra produkter inom styrsystem är meriterande. 

Du delar ABB:s grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.

Om du vill bidra och ingå i ett kompetent team på frammarsch, som alla är med och skapar ett hållbart samhälle med hjälp av den senaste tekniken, är detta rätt utmaning för dig!

Välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Stehn, 070-355 36 33.

Sista ansökningsdag: 2024-02-23
  • Esk
  • hrk
  • AAA