Företagsanalytiker

Norrlandsfonden

Rekryteringar

Norrlandsfonden söker företagsanalytiker

Duktiga företagare ser varje dag till att sätta Norrland på kartan. Som Norrlands ledande topplånefinansiär bidrar Norrlandsfonden till att många företag kan förverkliga sina planer. Vare sig det handlar om etablering på en ny marknad, produktutveckling, investeringar i maskiner och fastigheter eller någon annan form av expansion kan våra topplån bli ett avgörande komplement till eget kapital och banklån. www.norrlandsfonden.se

Om tjänsten
I Sundsvall förstärker vi nu vårt kontor med ytterligare en företagsanalytiker som vill vara med i arbetet att utveckla Norrlands näringsliv. Du får jobba utåtriktat med att skräddarsy finansieringslösningar för små och medelstora företag.

Som företagsanalytiker har du ett självständigt kund- och marknadsområdesansvar samtidigt som du kommer att ingå i ett team av nio företagsanalytiker och tre kreditanalytiker. Du ansvarar för företagskontakter och en aktiv marknadsföring av våra tjänster inom ett eget geografiskt avgränsat område i södra Norrland, vilket också innebär resor i regionen. Dina arbetsuppgifter innefattar vidare utvärdering och analys av projekt samt uppföljning av krediter i de företag du har kundansvar för. Det innebär bland annat kontakter och förhandlingar med andra finansiärer, företagsledning och ägare. Du arbetar både självständigt och i team, vilket ställer stora krav på initiativkraft och eget ansvar i kombination med god samarbetsförmåga.

Din bakgrund
Vi söker dig med akademisk examen inom ekonomi/teknik eller motsvarande. Du har minst 5 års relevant yrkeserfarenhet efter din examen. Erfarenhet av arbete med företagsutveckling, företagsanalyser och företagsfinansiering är meriterande. Du kan ha varit företagare, haft en kvalificerad roll inom industri eller tjänsteproduktion eller jobbat inom bank eller revision.

Kontakt
Om du är intresserad av tjänsten hör gärna av dig till rekryteringskonsult Katarina Stehn, 070-355 36 33. Du kan också tala med Norrlandsfondens tf vd Lars-Olov Söderström, 070-626 42 56 eller företagsanalytiker Inga-Lena Wahlstedt, 070-564 73 32.

Sista ansökningsdag: 2020-04-26
  • Esk
  • hrk
  • AAA