Företagsanalytiker

Norrlandsfonden

Rekryteringar

 

Norrlandsfonden söker företagsanalytiker

Duktiga företagare ser varje dag till att sätta Norrland på kartan. Som Norrlands ledande topplånefinansiär bidrar Norrlandsfonden till att många företag kan förverkliga sina planer. Vare sig det handlar om etablering på en ny marknad, produktutveckling, investeringar i maskiner och fastigheter eller någon annan form av expansion kan våra topplån bli ett avgörande komplement till eget kapital och banklån.

Om tjänsten

Vi förstärker nu vår närvaro i Umeå med ytterligare en företagsanalytiker som vill vara med i arbetet att utveckla Norrlands näringsliv. Du får jobba utåtriktat med att skräddarsy finansieringslösningar för små och medelstora företag.

Som företagsanalytiker har du ett självständigt kund- och marknadsområdesansvar samtidigt som du kommer att ingå i ett team av nio företagsanalytiker och två kreditanalytiker. Du ansvarar för företagskontakter och en aktiv marknadsföring av våra tjänster i Umeå med omnejd, vilket också innebär resor i tjänsten. Dina arbetsuppgifter innefattar vidare utvärdering samt uppföljning av krediter i de företag du har kundansvar för. Det innebär bland annat kontakter och förhandlingar med andra finansiärer, företagsledning och ägare. Du arbetar både självständigt och i team, vilket ställer stora krav på initiativkraft och eget ansvar i kombination med god samarbetsförmåga.

Din bakgrund

Vi söker dig med akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Du har minst 5 års relevant yrkeserfarenhet efter din examen. Du bör ha erfarenhet av arbete med företagsfinansiering.

Sista ansökningsdag: 2023-08-31
  • Esk
  • hrk
  • AAA