Fabrikschef

Linde Gas

Rekryteringar

                                                                                                                                                    

Linde är ett ledande industrigas- och teknikföretag med verksamhet i över 100 länder och ca 80 000 medarbetare globalt. Lindes produkter, tjänster och tekniska lösningar används i många branscher och tillämpningar, däribland inom kemi, papper & massa-, livsmedels-, elektronik-, verkstads-, stålindustrin och inom hälso- och sjukvården.  För konsumenter erbjuder vi gasol- och mineralvattenprodukter. 

Vår mission är att göra världen mer produktiv genom att tillhandahålla högkvalitativa lösningar, teknologier och tjänster som gör våra kunder mer framgångsrika och hållbara och som bidrar till att bevara och skydda vår planet.

Är du en driven trygg ledare som trivs med ansvar och har ett intresse av utveckling och teknik? Då kanske du är Linde Gas nya fabrikschef! 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en utmanande, utvecklande och bred roll med ett helhetsansvar. Som Fabrikschef ansvarar du för vår anläggning i Boden. Du ser till att våra kunder är nöjda och att våra tjänster håller den kvalitet vi kommit överens om.

Du driver utveckling och identifierar förbättringsområden tillsammans med dina medarbetare. Att vår verksamhet bedrivs effektivt och att vi nyttjar våra resurser optimalt är en självklarhet för dig. Du arbetar med uppföljning och återkoppling för att nå mål och resultat. Som Fabrikschef har du personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar.

Rollen innebär även att du ansvarar för att verksamheten drivs enligt lagar, tillstånd och avtal. Du kommer att ansvara för 4 medarbetare och rapporterar till Sverigechef för området. 

I din roll som Fabrikschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Leda produktionen hos Linde Gas fabrik i Boden, anläggningen fjärrstyrs från Avesta som kör anläggningen på uppdrag av fabrikschefen, Ledningen och personalen på plats ansvarar för skötsel och uppstart av anläggningen, all personal jobbar dagtid
  • Utveckla anläggningen och dina medarbetare
  • Identifiera förbättringsområden och uppföljning med KPI:er
  • Vara kontaktperson till interna och externa partners

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning för tjänsten eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet som chef med personalansvar är ett krav liksom goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort. För att lyckas i rollen tror vi det är viktigt att du har en god teknisk kompetens med erfarenhet från vår bransch eller närliggande branscher.

Du är handlingskraftig, prestigelös och trygg i ditt ledarskap. Du har genom din goda kommunikativa förmåga lätt att skapa förtroende hos din omgivning och du etablerar och utvecklar tillitsfulla relationer genom respekt och samarbete. För dig är det naturligt att jobba långsiktigt med tydligt uppsatta mål som du är bra på att kommunicera och få ett engagemang i organisationen att uppnå.

Du gillar att bedriva förändringsarbete och ser lösningar där andra ser problem och du har en förmåga att organisera och planera vardagen i en vardag med snabba vändningar.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter på företaget.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 

Sista ansökningsdag: 2024-04-28
  • Esk
  • hrk
  • AAA