Controller

SunPine

Rekryteringar

Ett entreprenörsdrivet bioraffinaderi

SunPine föddes ur en engagerad entreprenörs innovationskraft och gick från bordsmodell till fullstor fabrik. I dag är vi ett världsledande bioraffinaderi med miljardomsättning som utvecklas och investerar i ny teknik och ny produktutveckling. Hållbarheten är vår gröna tråd i allt vi gör. Idag är ca 60 personer verksamma på SunPine i Piteå. 
Läs mer på www.sunpine.se 

Erfaren Controller för hållbar tillväxt!

Nu söker vi en erfaren controller som vill anta utmaningarna i en modern och processinriktad miljö. Att arbeta som controller på SunPine innebär att driva ekonomiska projekt, strategiska såväl som operativa.

Rollen innebär controlleransvar mot och med de olika avdelningarna. Controllern rapporterar direkt till CFO och ingår i en avdelning med tre ytterligare kollegor.

Den nya controllern har civilekonomexamen och flerårig erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete. Erfarenhet från företag inom industri/produktion en fördel. Du har erfarenhet av att arbeta i projekt och processinriktad verksamhet och det är en merit om du har erfarenhet av digitaliseringsprocesser. Utvecklad affärsengelska är ett måste då företaget verkar i en internationell miljö.

Som person drivs du av utvecklings- och förbättringsarbete kopplat till affären. Din kommunikativa förmåga är viktig då controllern kommer att samverka med chefer och medarbetare i företaget. Du ser värdet av digitalisering och trivs med förändring.

Vi ser gärna att du är nyfiken, analytisk, noggrann och drivande. Du står för ordning och reda samt struktur, tycker om analys och siffror och de bakomliggande orsakerna. Ett utvecklat affärssinne är en stor fördel.   

SunPine erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med stora förutsättningar att lyckas. Det är en ny tjänst med allt vad det innebär, där du även får stora möjligheter att påverka din vardag inom företaget. En värdegrundsstyrd verksamhet i en produktionsmiljö och ett trivsamt team blir din vardag på SunPine.

Placeringsort Piteå.

  • Esk
  • hrk
  • AAA