Avdelningschef

Norrbottens Bergteknik AB

Rekryteringar

                              

 

Är du Norrbottens Bergtekniks nya Avdelningschef?

Norrbottens Bergteknik är ett av Sveriges ledande företag inom berghantering med en stabil historia som bergspecialister sedan 1991. De har stor kompetens inom borrning och sprängning och erbjuder sina samarbetspartners en helhetslösning inom berghantering. Uppdragen sträcker sig över hela landet och de arbetar med projekt inom bland annat vindkraft, infrastruktur, bergtäkter och gruvmiljöer. De omsätter närmare 300 miljoner kronor och utvecklingen går i rask takt. De i ingår i koncernen Nordisk Bergteknik och tillsammans med deras syster- och dotterföretag får de möjlighet att växa och bli starkare i hela landet. Norrbottens Bergteknik vill med deras erfarenhet, kunskap och engagerade medarbetare vill vi bidra till samhället genom långsiktiga samarbeten. Fokuset är att i varje uppdrag hitta den bästa lösningen så de hela tiden kan skapa nytta för deras kunder och uppdragsgivare. 

De har en tydlig ambition att utvecklas inom teknik och arbetssätt. Maskinparken är välutrustad och de strävar efter att ha en välunderhållen och modern flotta för att hålla arbetsmiljön och driftsäkerheten i topp. De utvecklar och förfinar ständigt våra arbetsprocesser och har stort fokus på säkerhet. Läs mer på Norrbottens Bergtekniks hemsida: www.bergteknik.se

Din roll

Du kommer att ansvara för att leda, koordinera och driva utvecklandet av vår Avdelning Nord. Vår nya chef ska vara entreprenöriellt lagd med visioner och har viljan att operativt driva vår tillväxtresa framåt. Du rapporterar till VD och är en viktig del av bolagets ledningsgrupp.

Avdelningschefen skall utforma och leda verksamheten på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer med grund i Norrbottens Bergtekniks principer och värderingar.

Arbetet innebär budgetansvar, personalansvar, nya affärer och vår dagliga drift. Det ingår även att säkerställa att avdelningen arbetar effektivt, strukturerat, agerar proaktivt och garanterar framdrift i leveranser samt skapar en säker leverans. Som avdelningschef kommer du ha ett nära stöd (Ek, HR, m.m.) för att på effektivast möjliga sätt kunna lösa ditt uppdrag.

Det är viktigt att vår avdelningschef trivs med att stärka våra relationer med både befintliga och nya kunder.

Om dig

Du har en examen från relevant högskoleutbildning eller likvärdigt, gedigen ledarerfarenhet samt erfarenhet från entreprenad/bygg-branschen. Du är en erfaren och trygg ledare med ett tydligt affärsfokus. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att vara chef/ledare, att du kan entusiasmera, vara tydlig och att du kan företräda Norrbottens Bergteknik.

Du är en kommunikativ lagspelare och som chef förväntas du vara resultatorienterad och ha en egen drivkraft. Med ett coachande ledarskap förväntar vi oss att du leder organisationen mot gemensamma mål.

Meriterande är erfarenheter från förbättringsarbete och arbete inom entreprenad/bygg-branschen.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Placeringsort

Älvsbyn eller Umeå

Övrigt

Vi vill verka för en jämställd arbetsplats där man ser mångfald som en styrka. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. 

 

Sista ansökningsdag: 2024-05-12
  • Esk
  • hrk
  • AAA