Avdelningschef

Bravida Sverige AB

Rekryteringar

 

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Bravidas huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Bravida omsätter idag 21 miljarder utspritt på sina 302 avdelningar runtom i Norden där varje lokal avdelning har sin specialisering, men kunderna är gemensamma. Med tätt samarbete mellan avdelningarna – både på orten och i Bravida – skapar organisationen ett unikt helhetserbjudande till varje kund. Bravida är ett stort företag med lokal närvaro samt genom service och installation ger Bravida fastigheter liv – och leder vägen mot ett hållbart och motståndskraftigt samhälle. Läs mer på www.bravida.se  

Vill du jobba i ett expansivt bolag med särskilt fokus mot organisation, affärer, HR, ekonomi och processoptimering? Till verksamheten i Norr söker Bravida nu sin nästa avdelningschef.

Om tjänsten

Affärsområde Cooling hos Bravida i Sverige befinner sig i en expansiv fas. För bolagets Norra region sträcker sig marknadsområdet mellan Örnsköldsvik och Kiruna med totalt 6 etableringar och 45 anställda. Rollen som avdelningschef för region Norr innebär att du ansvarar för att driva och utveckla avdelningen med fokus på lönsam tillväxt, genom att utveckla både affärer och medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Leda och skapa engagemang bland medarbetare
  • Ansvara för uppföljning avdelningens resultat mot budget och uppsatta mål
  • Kundvård av befintliga kundrelationer och utveckling av nya affärer
  • Driva och aktivt deltaga i Bravidas förbättringsarbete 
  • Säkerställa att relevant miljölagstiftning efterföljs

Som avdelningschef kommer du att leda en avdelning som idag består av 45 kompetenta medarbetare med starkt driv och engagemang. Verksamheten består av installation, service och moderniseringar av kylanläggningar. 

Verksamheten är under förändring och tillväxt, därför bör du känna dig bekväm med att tänka utanför fasta ramar och intresse för lönsam tillväxt. Du drivs också av utvecklingsinriktat arbete.

Du kommer att ingå i affärsområde Bravida Coolings ledningsgrupp och är direkt underställd affärsområdeschefen. Som en del i affärsområdet kommer du även att ha ett nära samarbete med andra avdelningar inom Cooling och övriga lokala Bravida-organisationer. Du har dessutom stöd av Bravidas controller, verksamhetsutvecklare och HR i ditt uppdrag. Bravida Cooling har en god sammanhållning där alla hjälps åt och arbetar mot samma mål.

Vem är du?

Vi söker dig som älskar att få både medarbetare och affärer att växa. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet som ledare samt goda kunskaper i ekonomi. Erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen är meriterande. B-körkort är ett krav. 

Som person är du resultatinriktad, ansvarstagande och affärsmässig i din yrkesroll med ett stort intresse av affärer och människor. Du trivs i en organisation med korta beslutsvägar och tycker om att driva igenom beslutsprocesser och förbättringsarbeten. Vidare är du strukturerad samt förstår vikten av att ha ordning och reda för att nå ett lyckats resultat.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Som avdelningschef på affärsområde Cooling får du frihet under ansvar och möjlighet att leda en organisation med avancerade projekt i teknikens framkant. Hos oss får du vara del av ett växande företag med en spännande framtid.

Tjänsten utgår företrädvis från Bravidas kontor i Luleå.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2021-08-22
  • Esk
  • hrk
  • AAA