Avdelningschef Underhåll

BillerudKorsnäs

Rekryteringar

Karlsborgs produktionsenhet, strax utanför Kalix i Norrbottens län, är en världsledande tillverkare av Säckpapper, Formbart papper (FibreForm®) och Kraftpapper avsedda för användare med mycket höga krav på effektiva, kreativa och funktionella förpackningslösningar. I Karlsborg produceras även blekt pappersmassa för leverans i balad form. Säckpapperet används till förpackningar för industriella förpackningar så som cementsäckar eller konsumentprodukter som djurfoder. Kraftpapperet används som emballeringspapper för våra egna produkter och torra livsmedel såsom mjöl och socker.

BillerudKorsnäs utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Är du intresserad av att arbeta med oss? 

Läs mer på www.billerudkorsnas.se   

Som Underhållschef kommer du att ansvara för att leda och planera det dagliga arbetet på underhållsavdelningen men även utveckla och systematisera verksamheten inom tex FU. Verka för ett effektivt samarbete mellan UH övriga avdelningar/enheter. Utveckla rutiner och processer för förebyggande underhåll samt utveckla medarbetarna på UH-avdelningen. Du kommer även medverka vid investeringsprojekt. Till din hjälp har du fyra sektionschefer fördelade på projekt, mekaniskt UH, El/automation och fabriksservice.

Du ingår och deltar aktivt i brukets ledningsgrupp. Underhållschefen rapporterar till fabrikschefen. 

Vi söker dig med lång erfarenhet av industriellt underhåll och erfarenhet av att utveckla förebyggande underhåll. Du är teknisk kompetent, beredd att lära dig och har ett naturligt förhållningssätt till ett coachande och närvarande ledarskap. Du har ett stort engagemang för att leda och motivera dina kollegor. Du är lagspelaren som genom gemensamma ansträngningar bidrar till att utveckla avdelningen och företaget. Du är en engagerad person som trivs med ordning och reda. Du är en självklar ledare i säkerhetsfrågor. 

För att lyckas i rollen har du god kunskap om relevanta administrativa system för effektiv UH-planering och uppföljning, god kunskap om underhållsprocesser och metoder, god kunskap om arbetsorganisation och personalledning.

Du har Högskoleutbildning inom mek- el- eller anläggningsområdet eller motsvarande kunskaper.

Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Sista ansökningsdag: 2019-12-15
  • Esk
  • hrk
  • AAA