Affärsutvecklare

Logistic Contractor

Rekryteringar

 

 

Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag med kontor i sju städer i Sverige. Via koncernbolaget Logistic Contractor finns de också representerade i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. De drygt 300 medarbetarna bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet.

Logistic Contractor (LC) är specialiserade på att bygga och utveckla nyckelfärdiga logistik- och industrianläggningar. I det svenska bolaget med drygt 50 medarbetare byggs årligen ca 150 000 m2. LC vet vad som krävs för att en anläggning ska fungera, från det geografiska läget ner till detaljer kring utformningen av såväl den invändiga som den utvändiga miljön. Läs mer på www.lc.se

Sedan starten 2004 har LC haft en gynnsam tillväxt. Ett av de pågående projekten är byggnation av batterifabriken i Skellefteå för Northvolts räkning. Med kommande stora industri-och anläggningsetableringar i Norr- och Västerbotten vill LC förstärka sin närvaro och möjlighet till ytterligare tillväxt genom att etablera sig fysiskt i Norrland.

De söker nu en Affärsutvecklare som kommer att bli en nyckelspelare i denna etablering. Om du tycker det är häftigt med STORA affärer, missa inte denna möjlighet!

Om tjänsten

I nuvarande team, som utgår från Göteborg, ingår fyra affärsutvecklare och en affärsutvecklingschef, samt tre projektingenjörer kalkyl och en kalkylchef. Du kommer att rapportera till affärsutvecklingschefen.

Ditt övergripande ansvar som affärsutvecklare är att säkra en långsiktig portfölj med hållbara entreprenader och utvecklingsprojekt i linje med företagets strategier och mål. Du bidrar med att ta fram och implementera strategier och handlingsplaner för att finna och förverkliga affärer i en miljö där det finns stora möjligheter till nytänkande.

Du förväntas att kontinuerligt utvärdera och prioritera affärsmöjligheter. Detta gör du bland annat genom att upprätthålla en hög kännedom om såväl logistik- och industribranschen som fastighetsbranschen. Du deltar och driver möten med kunder, leverantörer och övriga samarbetspartners, samt representerar bolaget vid externa branschevent inom marknadsområdet. Driva förhandlingar och god kontroll på ekonomin i dina pågående projekt är andra arbetsuppgifter i rollen.

Din profil

Vi söker dig med relevant akademisk examen. Vi ser att du har flera års erfarenhet inom affärsutveckling, inklusive erfarenhet från bygg eller annan teknisk bransch. Från dina tidigare roller har du ett stort kontaktnät i Norr- och Västerbotten. Som person har du en stor drivkraft, är öppen och kommunikativ. Du har en naturlig fallenhet att bygga goda kundrelationer. Du är affärsmässig, resultatinriktad och gillar eget ansvar, samtidigt som du är en lagspelare när det gäller att dela med dig av kunskap och lära av andra.  

Varför Logistic Contractor?

Utgångspunkt i vardagen är den gemensamma värdegrunden att agera klokt, kreativt och med ett stort hjärta. Alla arbetar under ett stort mått av eget ansvar, utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten. Du kommer att vara en nyckelspelare tillsammans med en projektchef i etableringen i norr. Samtidigt blir du del av en grupp där teamkänsla och prestigelöshet värderas högt och som har ett driv att vinna affärer. Du erbjuds konkurrenskraftiga villkor, en bra arbetsmiljö och trevliga kollegor.

Mer information och ansökan:

Wästbygg Gruppen omfattas utav kollektivavtal mellan Byggföretagen och Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen (Tjänstemannaavtalet) samt med Byggnads (Byggavtalet).

 

Placeringsorten är troligen Luleå eller Skellefteå. Resor ingår i tjänsten varför körkort är ett krav.

 

  • Esk
  • hrk
  • AAA