Affärsutvecklare ABB

Affärsutvecklare ABB

Rekryteringar

 

Affärsutvecklare - lågspänningssystem

Vi söker en driven Affärsutvecklare inom ABB Electrification och Division Low Voltage System, som kan ta initiativet och ansvaret att utveckla och växa vårt lågspänningserbjudande. I rollen som Affärsutvecklare kommer du att vara vår försäljningsspecialist i Norra Sverige. Du kommer att ingå i ett säljteam med lång erfarenhet inom verksamheten och kommer att samarbeta nära vår försäljningsspecialist i Luleå. Du rapporterar till Försäljnings- och Marknadschef inom Low Voltage System och din geografiska placering är Luleå eller Skellefteå. Viss flexibilitet till annan ort är möjlig.

Som Affärsutvecklare inom Low Voltage System kommer du att agera i en nyckelroll i att främja hållbara lösningar och metoder, i linje med vårt företags engagemang för miljöansvar och social påverkan. I vårt dynamiska säljteam kommer du att utnyttja din expertis och beslutsamhet för att skapa nya kundrelationer och samtidigt bevaka den marknad vi har idag som grundar sig på en hög servicenivå till kunderna. Huvudsegmenten är tung basindustri men även allmännyttiga företag, elbolag/kraftbolag samt bolag inom förnybara energikällor.

Du har en relevant utbildningsbakgrund inom teknik och erfarenhet inom elkraftområdet. Meriterande är arbete från försäljning med goda resultat. B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person är du resultatinriktad, lösningsorienterad och strukturerad. Du har genom din goda kommunikativa förmåga lätt att skapa förtroende hos din omgivning och har en god samarbetsvilja och bygger långsiktiga relationer både internt och externa. Du har även en positiv och ödmjuk inställning, ser möjligheter och vill lösa kundernas behov. En god förhandlingsförmåga, affärsmannaskap och professionalism är andra viktiga egenskaper. Kännedom om våra produkter inom styrsystem är meriterande.

Du delar ABB:s grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du för dina egna värderingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.

Om du vill bidra och ingå i ett kompetent team på frammarsch, som alla är med och driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid, är detta rätt utmaning för dig!

Välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Stehn, 070-355 36 33, på Cesab Rekrytering.

  • Esk
  • hrk
  • AAA