Affärsdriven VD

NEX Travel

Rekryteringar

NEX Travel AB grundades 1974 med huvudkontor i Luleå och har under nuvarande ledningen utvecklats till Norrbottens ledande affärsresebyrå. Fokus ligger på affärsresor samt grupp och konferens.
NEX har 32 medarbetare främst i Luleå och kontor i Kiruna, Gällivare och Piteå
Läs mer på www.nex.se

Affärsdriven VD

Då nuvarande VD går i pension söker NEX nu en driven och affärsmässig ledare med en kommunikativ förmåga och ett pragmatiskt förhållningsätt. Som VD har du det övergripande resultatansvaret för verksamheten och leder det dagliga arbetet. Du är tydlig, entusiasmerande och har en förmåga att utveckla dina ansvarsområden och medarbetare.

Du rapporterar till styrelseordförande och har en ledningsgrupp som du leder tillsammans med. 

I rollen ansvarar du för att:

  • Genomföra den strategi som styrelsen fastlagt.
  • Leda och driva företagets utveckling och arbete mot uppsatta mål.
  • Vidareutveckla en effektiv organisation i den goda NEX andan.
  • Utveckla nya marknadsmöjligheter och kunderbjudanden.

Du har troligen en för tjänsten relevant bakgrund från kund- och säljutveckling och har även erfarenhet av digitaliserings- och förändringsarbete. Branscherfarenhet från resebyråbranschen eller närliggande samt ledarerfarenhet är meriterade.

För att lyckas rollen har du en god social kompetens och förmåga att skapa goda kundrelationer och lönsamma affärer. Som person är du prestigelös och har en god samarbetsförmåga.
Du har integritet, är strukturerad och affärsmässig. Som ledare är du trygg och tar tillvara teamets kunskaper. Vidare är du resultatinriktad, tydlig i beslut och ledarskap samt verkar för att kvalité och kundnöjdheten efterlevs.

Placeringsort Luleå.

Välkommen att kontakta Executive Search Konsult Katarina Stehn, 070- 355 36 33

  • Esk
  • hrk
  • AAA