Account Manager

Tapojärvi

Rekryteringar

 

Tapojärvi grundades 1955 och är ett finskt familjeföretag som är specialiserat på gruv- och brukstjänster samt industriella lösningar för cirkulär ekonomi. Våra gruvtjänster inkluderar ett stort utbud av gruvtjänster under jord och dagbrott. Säkerhet, kvalitet, lönsamhet och medarbetarnöjdhet är de viktigaste resultatindikatorerna på Tapojärvi. Koncernen som består av sju företag har totalt ca 830 anställda. Med solida ekonomiska och materiella resurser strävar bolaget efter att upprätthålla lönsam affärsverksamhet på lång sikt och har som mål att vara världsledande inom området industriell cirkulär ekonomi år 2035.

Tapojärvi Sverige AB grundades 2014 och är ett företag som erbjuder gruvor i Sverige sin omfattande kompetens. Verksamheten är alltid skräddarsydd efter kundens behov. Tapojärvi Sverige AB är verksamt vid LKAB:s gruva Malmberget och har 56 anställda.

Läs gärna mer på www.tapojarvi.fi

Account Manager

Som Account Manager har du ansvar att sköta och utveckla Tapojärvis affär och erbjudande till gruvindustrin i Sverige. Du bedriver ditt arbete självständigt med stöd från övriga organisationen och din geografiska placering är Västerbotten eller Norrbotten. Arbetet innebär resor och du rapporterar till VD Tapojärvi Sverige AB som tillika är koncern VD.

Rollen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och bra anställningsvillkor i ett lönsamt företag med en stolt historia och starkt erbjudande till marknaden.

Du har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har stor erfarenhet av försäljningsarbete med goda resultat. För att lyckas i rollen tror vi det är viktigt att du har kunskap om gruvdrift och ett nätverk i den svenska gruvindustrin. B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Din personliga lämplighet är viktig för oss. Som person drivs du av att skapa affärer och har en målinriktad inställning. Du är handlingskraftig, självständig och du har genom din goda kommunikativa förmåga lätt att skapa förtroende hos din omgivning och du etablerar och utvecklar relationer genom respekt och samarbete.

Välkommen att kontakta Executive Search Konsult Katarina Stehn, 070-355 36 33, för mer information.

 

 

Sista ansökningsdag: 2023-01-29
  • Esk
  • hrk
  • AAA