VD

Älvsbyns Fastigheter

Rekryteringar

Älvsbyns Fastigheter är ett bostadsföretag med verksamhet inom Älvsbyns kommun med uppgift att förvärva, äga, förvalta fastigheter och tomträtter samt bygga bostäder, affärslägenheter och kollektiva anordningar. Ändamålet med bolagets verksamhet är att främja bostadsförsörjningen i kommunen. Bolagets uppgift är även att svara för drift och underhåll av kommunens fastighetsbestånd. Älvsbyns Fastigheter AB förvaltar ett 60-tal fastigheter åt Älvsbyns kommun, allt från förvaltningsbyggnader, skolor och äldreboenden till industrihus mm. Totalytan uppgår till ca 90 000 m2. Älvsbyns Fastigheter AB äger 453 lägenheter. I beståndet ingår även servicehus med lägenheter för äldre. 

Läs mer på www.alvsbynsfastigheter.se

Som ny VD blir du ansvarig för ledning och utveckling av Älvsbyns Fastigheter AB. Här ingår även ansvar för att företagets vision, strategi och mål genomförs och att verksamheten drivs på ett affärsmässigt och kundfokuserat sätt. Du ansvarar för långsiktig planering och tillväxt av verksamheten, vilket även innefattar personal- och ekonomiansvar.

Som VD ingår du i ledningsgruppen för de kommunala bolagen och rapporterar direkt till styrelsen samt styrelsens ordförande. I organisationen är det ca 30 anställda medarbetare samt ett antal arbetsledare. Arbetsledarna tillsammans med VD utgör ledningsgruppen för bolaget. Placering är vid bolagets huvudkontor i Älvsbyn.

Som person är du självgående med ett starkt driv och stor handlings- och genomförandekraft. Du är tydlig i ditt ledarskap med kurage och integritet och med god förmåga att uthålligt driva en egen linje. Allt detta inramat med en prestigelöshet och en utpräglad känsla för service.

Dina kompetenser som är centrala för att nå framgång i rollen är kund-/marknadsorientering, kommunikation och affärsmässighet.

Rollen kräver en person som vill och trivs med att jobba med utveckling och samhällsbyggande samt har intresse av att bygga och utveckla goda relationer med kunder, leverantörer och andra samarbetspartners men också att kunna navigera bland de olika aktörerna.

Om du har ett brett kontaktnät samt förståelse för offentligt ägd verksamhet, baserat på erfarenhet, är det meriterande.

Sista ansökningsdag: 2017-11-26
  • Esk
  • hrk
  • AAA