VD Inission

Inission Pajala AB

Rekryteringar

 

 

Inission erbjuder krävande industrikunder i Norden tillverknings- och logistiktjänster för kompletta elektroniska produkter, samt utvecklar och förvaltar dessa över hela livscykeln. Vi erbjuder skräddarsydda tillverkningstjänster och garanterar den bästa affärsnyttan och totalekonomin för våra kunder.

Inission Pajala är ett dotterbolag till Inission AB, en börsnoterad koncern med huvudsäte i Karlstad. Läs mer på www.inission.com

Som VD blir du ansvarig för ledning och utveckling av bolaget. Här ingår ansvar för att företagets vision, strategi och mål genomförs och att verksamheten drivs på ett affärsmässigt och kundfokuserat sätt.

I egenskap av VD har du ett naturligt förhållningssätt till att bygga och utveckla goda relationer med framförallt kunder, men även leverantörer och andra samarbetspartners. Erfarenhet från produktion och tillverkningsindustrin är meriterande.

Du bör ha en akademisk utbildning i grunden inom ekonomi/teknik och en god erfarenhet av ledarskap. Gedigen ekonomisk förståelse med redovisningskunskaper är direkt nödvändigt då ekonomiansvaret ligger på VD. Erfarenhet av inköpsarbete är av vikt eftersom det ingår i rollen att även vara Inköpsansvarig för bolaget.  

Som person är du självgående med ett starkt driv och genomförandekraft. Du är trygg i ditt ledarskap och har en god social förmåga samt har en utpräglad känsla för service och affärsmässighet kopplat till hög ekonomisk förståelse.

Du rapporterar direkt till styrelsens ordförande. I egen organisationen är det ca 30 anställda.  VD tillsammans med Sälj/marknad, ekonomi och inköp utgör ledningsgruppen för bolaget. Placering är i Pajala. Goda språkkunskaper i engelska är ett krav då vissa kunder finns utomlands, och språkkunskaper i finska är meriterande.

Välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Torgerstad för mer information.

 

Sista ansökningsdag: 2018-01-08
  • Esk
  • hrk
  • AAA