VD-assistent

SunPine

Rekryteringar

SunPine är världsledande vad gäller framställning av andra generationens förnyelsebara drivmedel. Råvaran är en restprodukt från sulfatmassafabrik och massatillverkning. Råtalldiesel från SunPine blandas in i Preems produkt Evolution Diesel. SunPine tillverkar 100 miljoner liter talldiesel per år som reducerar 250 000 ton koldioxid, vilket motsvarar utsläppen från 157 672 dieselbilar. SunPine omsätter 1,2 miljarder SEK och ägs av Kiram, Preem, Sveaskog, Södra och Lawter. Hållbarheten är vår gröna tråd i allt vi gör. Idag är ca 60 personer verksamma på SunPine i Piteå. Läs mer www.sunpine.se 

Nu finns möjligheten att axla en ny och utvecklande roll som VD-assistent på SunPine. Rollen som VD-assistent är bred och varierande där du jobbar nära VD, Ledningsgrupp och Styrelse. En nyckelroll innebärande att du avlastar och säkerställer att vardagen löper på så effektivt som möjligt för VD.

Som VD-assistent kommer du att ansvara för allt från att arrangera möten, konferenser, bokningar och evenemang till att koordinera VD:s mötesplan till att övervaka deadlines, följa upp resultat och genomföra övergripande ekonomiska analyser.

Du kommer även att arbeta med kalender- samt mailhantering för VD och stötta VD med dokumentation och viktiga mötesprotokoll. En del av arbetet är att förbereda och sammanställa olika former av mötesunderlag och presentationer.

Som VD-assistent kommer du att kunna påverka din vardag och driva egna projekt och få ansvar därefter och bidra i flera sammanhang.

Vi söker dig som har arbetat några år i liknande befattning, gärna arbete gällande administration, ekonomi och kommunikation. Det är positivt om du har examen inom ekonomi. Du har vana att arbeta i olika system och har goda kunskaper i MS Office-paketet.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en känsla för service och arbetar proaktivt, strukturerat, samt är noggrann. Du är lyhörd och tycker om att följa upp för att säkerställa att både stort och smått blir gjort. Rollen är varierande och snabba beslut varvas med långsiktigt tänk och en god organisatorisk förmåga. Personliga egenskaper som värdesätts är; integritet, flexibilitet, självgående och en positiv inställning.

Eftersom det är arbetsuppgifter som är kopplade till intern kommunikation är det av vikt att du tycker om att skriva och sammanställa text och bildmaterial. Rollen ställer krav på att du obehindrat kan kommunicera på engelska och svenska i tal och skrift.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Stehn,070-355 36 33.

Sista ansökningsdag: 2018-11-07
  • Esk
  • hrk
  • AAA