VD Abelko

Rekryteringar


Abelko Innovation AB är en långsiktig partner inom automation, mätteknik och energieffektivisering. Vi utvecklar egna produkter samt utvecklar system på uppdrag av våra kunder. Abelkos produkter och lösningar finns överallt i din vardag. De kanske inte syns, med de gör skillnad. Abelko har sina lokaler på Bergnäset, Luleå, med ca 34 anställda och med en omsättning på ca 75 miljoner. www.abelko.se
Abelko ingår i Indutrade som är en internationell industrikoncern. www.indutrade.se 

Som VD blir du ansvarig för ledning och utveckling av bolaget. Här ingår ansvar för att företagets vision, strategi och mål genomförs och att verksamheten drivs på ett affärsmässigt och kundfokuserat sätt.

Du har en god akademisk utbildning, sannolikt civilingenjör inom adekvat inriktning och med god erfarenhet av ledarskap. En bakgrund inom elektronik- och eller energibranschen och erfarenhet inom modern processinriktad industriell miljö är optimalt.

Som person är du självgående med ett starkt driv och genomförandekraft. Du är förändringsbenägen och kan driva utveckling med fokus på såväl tillväxt som på lönsamhet. Du är trygg i ditt ledarskap och har en god social förmåga som entusiasmerar och skapar en positiv atmosfär.

Du rapporterar direkt till styrelsens ordförande. 

Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Stehn, 070-355 36 33, för mer information.

  • Esk
  • hrk
  • AAA