Supportchef

isMobile

Rekryteringar

 

isMobile är ett innovativt svenskt it-bolag med fokus på att utveckla världsledande mjukvara för Field Service Management. isMobile startades 2000 och har sitt huvudkontor i Luleå, men är verksamt på en internationell marknad inom Energy and Utility, Health Care, Industrial Maintenance och Surveillance and Inspection.

Bolagets flexibla lösningar optimerar arbetet med att koordinera planering, genomförande och uppföljning av projekt.

isMobiles absoluta målsättning är att vara - ”every frontline workers best friend.”

Läs mer om bolaget på: www.ismobile.com

Rollen: Supportchef

isMobile växer och behöver förstärka sin organisation. Som ett led i detta rekryterar bolaget nu en Supportchef. Detta är en ny befattning och inriktningen på rollen är att driftsätta och utveckla isMobiles support.

Du är en driven och lösningsorienterad person som trivs i en internationell miljö. Du kommer att forma och rekrytera ditt team där du kommer ha övergripande ansvar för IT-support.

Som chef support ansvarar du för att kontinuerligt utveckla avdelningens tjänster med företagets verksamhet i fokus. Du leder teamet, med personal- och budgetansvar, och prioriterar och koordinerar företagets IT-support. I rollen som supportchef arbetar du proaktivt och drivs av förändringsarbete samt att ständigt förbättra leveransen inom ditt ansvarsområde. Du har lätt för att samarbeta och är en erfaren beställare av IT-tjänster då viss del av verksamheten kan vara outsourcad.

Du rapporterar till CEO och ingår i ledningsgruppen. Placering i Luleå.

Vem söks:

Du är trygg i ditt ledarskap och har mångårig erfarenhet av ledning inom support. Då du kommer bygga en organisation från grunden är det något som ska kännas som en utmaning i positiv anda. Som person har du ett brinnande intresse för att bygga långsiktiga och goda affärsrelationer, detta genom tydliga SLA där din verksamhet kommer bli en del av produktportföljen för isMobile. Du har troligen följande bakgrund och erfarenhet:

  • Gedigen erfarenhet inom IT support
  • Du har god erfarenhet av IT-leveranser via molntjänster
  • Du har erfarenhet av informationssäkerhet
  • Du har vana av att jobba metodiskt, tex via ITIL
  • Akademisk examen, företrädesvis inom IT
  • Språk svenska och engelska, ytterligare kunskaper är meriterande

Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Torgerstad för mer information!

Sista ansökningsdag: 2019-04-14
  • Esk
  • hrk
  • AAA