Som Solution sales manager ansvarar du för utveckling och tillväxt genom försäljning av nya uppdrag och att öka försäljningen i befintliga uppdrag genom merförsäljning.

Din uppgift blir att självständigt sälja in affärssystem med hög komplexitet men vi lägger också stor vikt vid din roll som kunskapsresurs för våra kunder. Arbetet kräver goda tekniska kunskaper och en förståelse för kundens behov. Vi söker dig som är initiativrik, resultatinriktad, har en positiv attityd och en god känsla för kunden och dennes affär.

Som person har du ett brinnande intresse för att bygga långsiktiga och goda affärsrelationer. Du ska vara drivande och utåtriktad, ha en god samarbetsförmåga och ha lätt för att kommunicera och marknadsföra isMobiles produkter och lösningar. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift och kan anpassa din kommunikation till olika typer av personer, yrken och företagskulturer. Ytterligare språk är meriterande. Du är välutbildad och har gärna erfarenhet från företag inom liknande bransch.

Placering i Luleå, dock kan annan ort vara av intresse baserat på personens profil och erfarenhet.