Senior utvecklare med inriktning GIS

Metria

Rekryteringar

På Metria är vi cirka 270 medarbetare som tillsammans kan allt om geografisk information. Vi har både bredden och djupet och vår spridning över landet gör att vi alltid är nära våra kunder. Genom att förädla, visualisera och paketera den data som är viktig för våra kunder, hjälper vi dem att ta fram beslutsunderlag som gör deras affär mer effektiv och stabil. Det är vårt sätt att bidra till ett hållbart samhälle. Vill du vara med på vår resa?

 Läs mer på www.metria.se 

Senior specialist inom GIS/GIT

Metria söker en Senior IT-specialist, inom GIS och GIT. Rollen innefattar en blandning av förstudieanalyser, kravhantering, GIS-arkitektur och lösningar samt utveckling/förvaltning.  Placering i Luleå.

Om befattningen

  • Fånga kundens systemnära verksamhetskrav tillsammans med verksamhetsutvecklare och projektledare.
  • Fånga tekniska krav både hos kund och internt tillsammans med IT-arkitekt/Lösningsarkitekt.
  • Bidra till att utveckla GIS-strategier, ta fram beslutsunderlag, lösningsförslag och dokumentera dem i samarbete med IT-arkitekt/Lösningsarkitekt. 
  • Ny eller vidareutveckla geografiska IT-lösningar, antingen som medlem i ett agilt team eller individuellt i enskilda aktiviteter eller uppdrag.
  • Kvalitetssäkra och testa.
  • Förankra, informera och utbilda.

Du kommer ha möjlighet att delta från ax till limpa från grundläggande behov av geografisk information och infrastruktur, process- och dataflöde till implementation och införande hos kund och användare. 

Arbetsuppgifterna innebär en blandning av förstudieanalyser, kravhantering, GIS-arkitektur och lösningar samt utveckling/förvaltning.

Vem söker vi

Civil- eller högskoleingenjörsexamen inom datateknik eller datavetenskap, kandidatexamen inom systemvetenskap, teknisk lantmätare eller samhällsbyggnad med inriktning mot geoinformatik. Alternativt likvärdig kunskap inhämtad från arbetslivet.

Ansökningsprocessen och kontakter

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Johan Torgerstad, telefon: 070-941 45 80

 Tjänsten är tillsvidare och start sker enligt överenskommelse. Placering i Luleå.

Vi kommer att gå igenom ansökningar och intervjua kandidater löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! 

  • Esk
  • hrk
  • AAA