Senior utvecklare informationshantering och BI

Metria

Rekryteringar

På Metria är vi cirka 270 medarbetare som tillsammans kan allt om geografisk information. Vi har både bredden och djupet och vår spridning över landet gör att vi alltid är nära våra kunder. Genom att förädla, visualisera och paketera den data som är viktig för våra kunder, hjälper vi dem att ta fram beslutsunderlag som gör deras affär mer effektiv och stabil. Det är vårt sätt att bidra till ett hållbart samhälle. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer på www.metria.se 

Senior utvecklare 

Metria söker en Senior utvecklare med inriktning GIS, informationshantering och Business Intelligence för geografiska IT-lösningar till deras kontor i Luleå.

Om befattningen 

Rollen ska bidra med kompetens inom informationshantering och databas (design av informations- och datamodeller, ETL, kvalitetssäkring, DB-utveckling, test) i en utvecklingsgrupp eller enskilt för att skapa geografiska IT-lösningar. Bidra med kompetens inom Business Intelligence vid utveckling av rapporter i rapportverktyg och informationsuttag för analyser. Vara del i utvecklingen av karttjänster för olika geografiska data. Den seniora systemutvecklaren deltar även i säljstödsaktiviteter. 

Arbetet innebär även att arbeta med geografiska analyser genom att kombinera olika informationsmängder med varandra och därigenom skapa nya värden för deras kunder.

Utvecklarna på Metria arbetar i agila team med olika roller. Du som medarbetare arbetar i olika projekt och kan då vara en del i ett utvecklingsteam för ett nytt kundanpassat It-stöd, standardsystem eller ett längre förvaltningsuppdrag.

Vem söker vi

Du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom datateknik eller datavetenskap eller en Kandidatexamen inom systemvetenskap. Alternativt likvärdig kunskap inhämtad från arbetslivet. Du är senior inom systemutveckling och har förmågan att visualisera information på olika sätt – såväl med hjälp av karttjänster som i tabellformat. Erfarenhet av GIS-programvaror (ArcGIS, FME etc.) ses som absolut meriterande. 

Ansökningsprocessen och kontakter


För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Johan Torgerstad, telefon: 070-941 45 80

Tjänsten är tillsvidare och start sker enligt överenskommelse. Placering i Luleå. 

Vi kommer att gå igenom ansökningar och intervjua kandidater löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

  • Esk
  • hrk
  • AAA