Senior IT-arkitekt

Metria

Rekryteringar

På Metria är vi cirka 270 medarbetare som tillsammans kan allt om geografisk information. Vi har både bredden och djupet och vår spridning över landet gör att vi alltid är nära våra kunder. Genom att förädla, visualisera och paketera den data som är viktig för våra kunder, hjälper vi dem att ta fram beslutsunderlag som gör deras affär mer effektiv och stabil. Det är vårt sätt att bidra till ett hållbart samhälle. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer på www.metria.se

Senior IT-arkitekt med inriktning mot lösning

Metria söker en Senior IT-arkitekt med innovativa idéer och till uppgift att vara en del av Metrias vision och utveckling. Placering i Luleå.

Om befattningen 

Som IT-arkitekt på Metria kommer du att få möjlighet att styra och hänga med på resan mot ett samhälle där geografisk information inkluderas i verksamheter hos både företag och privatpersoner.

Inom affärsområde Operations kommer du att ansvara för befintlig arkitektur i uppdrag och bana väg för ny arkitektur och nya lösningar. Du får i ett tidigt skede tillsammans med kunder och kollegor skissa på tillämpningar och funktionalitet, både ur ett tekniskt- och verksamhetsperspektiv, som löser kundernas utmaningar och behov.

Du är väl orienterad i ämnet och kan ge rekommendationer och vägledning i uppdrag och affärsmöjligheter. Till din hjälp har du ett erfaret team av säljare, verksamhetsutvecklare, IT-specialister och agila utvecklingsteam. Du kommer att vara en del av en helhet och samarbeta hela vägen från kravarbete till implementation och förvaltning där alla jobbar tillsammans mot samma mål. I rollen ingår att driva förslag till förändring av tekniska plattformar. 

Vem söker vi

Du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom datateknik eller datavetenskap eller en Kandidatexamen inom systemvetenskap. Alternativt likvärdig kunskap inhämtad från arbetslivet. Du är senior i ämnet. 

 

Ansökningsprocessen och kontakter

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Johan Torgerstad, telefon: 070-941 45 80

Tjänsten är tillsvidare och start sker enligt överenskommelse. Placering i Luleå. 

Vi kommer att gå igenom ansökningar och intervjua kandidater löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

  • Esk
  • hrk
  • AAA