Samordnande projektledare

GISAB Kaunisvaara

Rekryteringar

GISAB har sitt säte i Gällivare, med filialer i Luleå, Kiruna och Kaunisvaara. Det är också i norra Sverige vi har merparten av våra kunder. GISAB är verksamma inom gruvindustrin, processindustrin och andra tunga industrier med stora krav på kvalitet, säkerhet och lönsamhet. Det är i den miljön som vi trivs bäst. Läs mer på  www.gisab.net 

GISAB ingår sedan 2014 i Axel Johnson International vilket är en privatägd svensk industrikoncern med huvudkontor i Stockholm, fler än 3 000 anställda i cirka 90 företag i 25 länder och med en sammanlagd årlig omsättning över EUR750 miljoner. Läs mer på www.axinter.com

"Norrbotten som bas, världen som arbetsplats"

Som Samordnande Projektledare kommer du att leda större och mindre projekt. Du kommer även att ha ansvaret för att planera, leda, utveckla och optimera projektportföljen i anrikningsverket med tillhörande sandmagasin, samt samordna med underhållsavdelningen och förråd- och inköpsavdelningen gällande projektverksamheten. Tillsammans med organisation säkerställer du att projektverksamheten utvecklas och ansvarar för att följa upp projektmetodik och projektresultat på månadsbasis. Tillsammans med projektgruppen kommer du att jobba med åtgärder för att driva projektportföljens projekt på ett effektivt sätt.

Hälsa, miljö och säkerhet har högsta prioritet och i rollen ansvarar du för fortsatt utveckling av säkerhetsarbetet inom ramen för projektportföljen. Att utveckla arbetsformer och medarbetare är viktiga arbetsområden. GISAB strävar efter ständiga förbättringar.

I rollen som Samordnande Projektledare GISAB:s verksamheten i Kaunisvaara kommer du koordinera och samordna det som ligger till grund för ett kreativt samarbete inom det partnerskap som föreligger inom verksamheten i Kaunisvaara. Du arbetar aktivt tillsammans med din projektgrupp på plats i Kaunisvaara med att upprätthålla de avtal/kontrakt som upprättats med Kaunis Iron AB och tillsammans i denna konstellation planera för framtida utvecklingsbara delar inom verksamheten.

Du ingår organisatoriskt i underhållsorganisationen och rapporterar till underhållschefen.

Du är en senior projektledare, sannolikt från processindustrin. Som person har du höjd i dina strategiska resonemang och har ett naturligt förhållningssätt till affären. Du är ordningsam och strukturerad i ditt sätt att lösa uppgifter. Med en tydlig kommunikativ förmåga ser du till att intern och extern organisation, och andra intressenter, är införstådda med de olika stegen i olika projekt.

Du har akademisk utbildning, detta från ingenjörsutbildning inom maskin eller berg. Meriterande om du är skolad inom automation. Då detta är en senior befattning där stor del för att lyckas ligger inom din förmåga att samordna ser vi att du har erfarenhet från projektledning inom en produktions- /processmiljö.  

Placering Kaunisvaara men veckopendling är möjligt.

Sista ansökningsdag: 2019-01-31
  • Esk
  • hrk
  • AAA