Sales and Business Developer

eMaintenance365

Rekryteringar

eMaintenance365 AB är ett ungt bolag med rötterna i forskningen mellan akademi och industri vid Luleå tekniska universitet. Vårt erbjudande är ett beslutsstöd som säkerställer och ökar tillgänglighet och tillförlitlighet till kundens produktionsprocesser. Genom avancerade analyser av tillståndsdata erbjuder vi industrin att se in i framtiden. Vi svarar på frågan vad som kommer att ske med komponenter, system och processer – när ska underhållsarbetet göras för att säkerställa produktionen? Det är stor efterfrågan på våra tjänster, vi har två år i rad blivit utsedda till ett av de 33 hetaste teknikföretagen i Sverige (”på 33-listan” som Ny Teknik och Affärsvärlden står bakom). Nu satsar vi offensivt, genom en nyemission har nytt kapital tillförts som möjliggör en satsning på nya affärer. Vi ser oss som ett globalt företag med affärsmöjligheter inom de flesta industrisegment.Har du affärssinne, tekniskt intresse och förståelse? Förstår du Industrins behov och möjligheter med digitaliseringen?

Läs mer på www.emaintenance365.se

Har du erfarenhet av internationell försäljning?

Som Sales & Business Developer för eMaintenance365 AB blir du en del av säljorganisationen och är företagets kontakt, länk och säljstöd, både internt och till kund.

Arbetet innebär utveckling inom säljprocesser men även en operativ resurs i säljande delar. 

Vi söker dig med erfarenhet av internationell försäljning och gärna industriell erfarenhet (processer och affärer). Vi tror att du har en akademisk examen, troligen civilingenjör. Goda tekniska kunskaper och en förståelse för kundens behov är ett måste då du kommer att hjälpa kunder med stora strategiska val och beslut.

Som person är du social, kommunikativ och målinriktad.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift och kan anpassa din kommunikation till olika typer av personer, yrken och företagskulturer. Ytterligare språk är meriterande. Resor förekommer.

Placeringsort är Luleå.

 

  • Esk
  • hrk
  • AAA