Säljchef

OK Norrbotten, Malmberget

Rekryteringar

Innovativ Säljchef till OKQ8, Malmberget

OK Norrbotten är en ekonomisk förening som ägs av sina 76 000 medlemmar. Vi ingår i OKQ8-kedjan med våra 20 bemannade bensinstationer, en återförsäljare och nio automatstationer. Verksamheten omsätter drygt 1 000 Mkr och antalet anställda är omkring 230 personer. OKQ8 i Malmberget har en försäljning på ~50 miljoner kronor och sysselsätter 6 personer och ingår i OK Norrbottens ekonomiska förening.

 Läs mer på www.ok.se/norrbotten/om-ok-norrbotten

Som Säljchef driver och leder du OKQ8-stationen i Malmberget så att bästa möjliga lönsamhet, kund- och personalnöjdhet uppnås. Du leder och fördelar arbetet samt skapar en drivande och säljande kultur på stationen. Arbetsuppgifterna innebär bl a upprättande av stationens budget och mål. I samråd med Distriktschefen följer du upp, analyserar, identifierar och utvecklar verksamheten efter behov. Du blir del av ett team och arbetar i butik och kassa tillsammans med din personal såväl som strategiskt med planering och administration. 

Som person är du resultatinriktad och en tydlig ledare som kan styra riktningen och implementera kärnvärden såsom kundkänsla och serviceanda. 

Du har bransch- och ledarerfarenhet och gärna en ekonomisk utbildning, på lägst gymnasial nivå. 

OK Norrbotten med OKQ8-stationen i Malmberget kan erbjuda dig en välmående arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.

Placeringsort Malmberget.

 

Sista ansökningsdag: 2017-06-05
  • Esk
  • hrk
  • AAA