Regioncontroller

Infranord AB

Rekryteringar

Infranord vässar organisationen och söker en driven Regioncontroller

Rollen som Regioncontroller är en spännande och utmanande tjänst med varierande, verksamhetsnära och självständiga arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är utbildad civilekonom med gedigna kunskaper i och erfarenheter av redovisning, rapportering, budgetarbete, ekonomiska och finansiella system samt verksamhetsutveckling.

Regioncontrollern ska driva arbetet med att stötta Regionchef, vice Regionchef och platschefer i uppföljning och styrning av regionens affärer. Därför är det viktigt med en god pedagogisk och kommunikativ förmåga för att kunna förklara ekonomisk information för verksamheten på bästa sätt.

Som person är du strukturerad, analytisk och flexibel. Du trivs med att arbeta självständigt och ta eget ansvar, tycker om analys och siffror och vad som ligger bakom dessa och kan bedöma hur de påverkar affärerna på kort och lång sikt. Med andra ord så är ett utvecklat affärssinne en stor fördel.

I rollen som Regioncontroller är du direkt underställd Chef Affärscontrolling och ingår i regionens ledningsgrupp.

Infranord – spåret till framtiden

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Katarina Stehn för mer information. Läs mer om Infranord på www.infranord.se

Sista ansökningsdag: 2018-02-22
  • Esk
  • hrk
  • AAA