Logistikchef

SunPine

Rekryteringar

 

 

Ett entreprenörsdrivet bioraffinaderi

Vi föddes ur en engagerad entreprenörs innovationskraft och gick från bordsmodell till fullstor fabrik. I dag är vi ett världsledande bioraffinaderi med miljardomsättning som utvecklas och investerar i ny teknik och ny produktutveckling. Hållbarheten är vår gröna tråd i allt vi gör. Idag är ca 60 personer verksamma på SunPine i Piteå. 

Läs mer på www.sunpine.se 

I rollen som logistikchef kommer du leda och fördela arbetet inom logistikavdelningen. Idag består avdelningen av tre direktrapporterande personer vilka du har budget- personal- och arbetsmiljöansvar för. 

Du kommer att utveckla logistikarbetet med olika lösningar samt kartlägga gränssnitten mellan logistikprocessen och produktions- respektive ekonomiprocessen. Du ansvarar för analys av logistikverksamheten där framför allt flöden och förvaringsmöjligheter beaktas.

Vi söker en person med några års erfarenhet av logistik med tydligt driv att utveckla funktionen och samtidigt ta ledarskapsansvaret inom gruppen, detta baserat på en Ingenjör-, eller yrkeshögskoleutbildning med inriktning mot logistik.

Du bör vara analytisk och ansvarstagande med en god kommunikativ förmåga som möjliggör skapande och utveckling av goda relationer med andra, såväl inom som utanför företaget. Du har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att se helheten, strategiskt förhållningssätt och se långsiktigt på de frågor som du ansvarar för. 

Du har god förmåga att uttrycka dig på både engelska och svenska i tal och skrift.

Befattningen som logistikchef är direkt underställd Supply Chain Manager.

Sista ansökningsdag: 2018-10-29
  • Esk
  • hrk
  • AAA