Koncerncontroller

Mobilaris

Rekryteringar

 

 

Mobilaris Group är en innovationsinriktad företagsgrupp som med mjukvarulösningar och nya synsätt digitaliserar underjordsgruvor med tvåsiffriga produktivitetsökningar som följd, inför automatiserad personlig säkerhet inom tung processindustri, samtidigt som vi har lösningar som informerar personer i fara vid stora evenemang eller naturkatastrofer. 

Mobilaris Group består idag av moderbolaget Mobilaris AB och tre dotterbolag - Mining and Civil Engineering AB, Industrial Solutions AB och National Security AB. Våra kunder, privata företag som offentliga myndigheter, finns i alla delar av världen. Samtidigt som de blir fler.

 

Läs mer på www.mobilaris.se 

Trivs du i en miljö som präglas av högt tempo och energi?

Vi söker efter en koncerncontroller med erfarenhet från att ha arbetat med resultatuppföljning och koncernkonsolidering. I din roll kommer du att arbeta med kontinuerlig utveckling av den interna finansiella uppföljningen samt ha ansvar för utveckling av ekonomisystem och processer. Du är direkt underställd till CFO. 

I din roll stöttar du CFO och ledningen med ekonomiska underlag. Den grundläggande transaktionsredovisningen är outsourcad till en ekonomibyrå där även fakturahantering och det löpande ingår. Rollen innebär kontakter med revisorer, myndigheter, ekonomikonsulter samt kollegor ute i världen. 

Du har högskoleexamen i ekonomi med erfarenhet av att arbeta med redovisning och resultatuppföljning, gärna inom en internationell koncern. Som person är du initiativtagande och självgående med ett strukturerat och analytiskt arbetssätt. Du drivs av utvecklingsinriktat arbete. 

Då koncernen är i en spännande tillväxtfas kommer möjligheterna vara många till att påverka och utveckla organisationens syn på ekonomi. 

Det finns goda möjligheter till personlig utveckling i en utvecklande roll i ett världsledande företag i internationell miljö med hög förändringstakt.

Placeringsort Luleå. 

                 

Sista ansökningsdag: 2018-10-29
  • Esk
  • hrk
  • AAA