Klubbdirektör

Luleå Basket

Rekryteringar

 

 

 

 

 

Marknadsinriktad Klubbdirektör

Luleå Basket bildades 1979, känd för sin laganda och publikstöd. I dag är det en av Sveriges absolut starkaste damelitföreningar. Tolv år i högsta ligan och med fyra raka SM-guld i bagaget fortsätter vi vår satsning mot fortsatt framgång. Visionen är att spela långsiktigt i Europa och samtidigt rekrytera spelare lokalt och på så sätt bli en företrädare av Norrbotten i Europa. www.luleabasket.com

Klubbdirektören är direkt underställd styrelsen och ytterst ansvarig för verksamheten. Din uppgift blir att leda organisationen mot föreningens vision i tydliga strategier och mål, detta på ett affärs- och värdegrundsmässigt sätt. Du ska med stort engagemang leda och samordna verksamheten och din personal i det dagliga operativa arbetet. 

Som Klubbdirektör ansvarar du för Luleå Baskets utveckling och aktivitetsplanering framåt, liksom att utveckla en tydlig strategi för föreningens marknadskommunikation och varumärkesutveckling samt för en positiv medlemsutveckling. Uppdraget innebär att bygga starka och långsiktiga relationer med många olika intressenter som samarbetspartners, supporters, media, personal och spelare. Det ställer stora krav på din förmåga att kommunicera och skapa förtroende i olika sammanhang. Som person är du driven och van att få saker gjorda. Du har en stor integritet och lojalitet till föreningen. 

För att passa som Klubbdirektör vid Luleå Basket har du stor erfarenhet av ledningsarbete och affärsmannaskap med tydligt resultatansvar. Självklart har du den idrottsliga förståelsen och intresset. 

Välkommen att kontakta ansvarig konsult Katarina Stehn för mer information.

Sista ansökningsdag: 2017-06-05
  • Esk
  • hrk
  • AAA