Företagsanalytiker

Norrlandsfonden

Rekryteringar

Duktiga företagare ser varje dag till att sätta Norrland på kartan. Icehotel, Mackmyra, Student Consulting, Box Destilleri, Blåtand och Furuviksparken är bara några exempel på spännande verksamheter som blomstrar och fortsätter att växa. Som Norrlands ledande topplånefinansiär bidrar Norrlandsfonden till att dessa och många andra företag kan förverkliga sina planer. Vare sig det handlar om etablering på en ny marknad, produktutveckling, investeringar i maskiner och fastigheter eller någon annan form av expansion kan våra topplån bli ett avgörande komplement till eget kapital och banklån. Läs mer på www.norrlandsfonden.se

Om tjänsten
Till vårt kontor i Sundsvall söker vi en företagsanalytiker som vill vara med i arbetet att stärka Norrlands näringsliv. Du får jobba utåtriktat med att skräddarsy finansierings-lösningar för små och medelstora företag.

Som företagsanalytiker har du ett självständigt kund- och marknadsområdesansvar samtidigt som du ingår i ett team av åtta företagsanalytiker och två kreditanalytiker. Du ansvarar för företagskontakter och en aktiv marknadsföring av våra tjänster inom ett eget geografiskt avgränsat område i södra Norrland. Dina arbetsuppgifter innefattar vidare utvärdering och analys av projekt samt uppföljning av krediter i de företag du har kundansvar för. Det innebär bland annat kontakter och förhandlingar med andra finansiärer, företagsledning och ägare. Du arbetar både självständigt och i team, vilket ställer stora krav på initiativkraft och eget ansvar i kombination med god samarbetsförmåga. Arbetet innebär många resor i regionen.

Din bakgrund
Vi söker dig med akademisk examen med inriktning inom ekonomi/teknik eller motsvarande. Du har minst 5 års relevant yrkeserfarenhet efter din examen. Erfarenhet av arbete med företagsutveckling, företagsanalyser och företagsfinansiering är meriterande. Du kan ha varit företagare, haft en ledande roll inom industri eller tjänsteproduktion eller jobbat inom bank eller revision.

Kontakt
Om du är intresserad av tjänsten hör gärna av dig till Katarina Stehn, 0920-941 45. Du kan också tala med Norrlandsfondens vd Katja Lepola på 070-379 46 77 eller företagsanalytiker Per-Erik Persson på 060-12 82 71.

Välkommen med din ansökan senast onsdag den 21 mars.

 

Sista ansökningsdag: 2018-03-21
  • Esk
  • hrk
  • AAA