Fältsäljare

Tobidan-Bremsomat AB

Rekryteringar

 

 

 

Tobidan-Bremsomat A/S grundades 1993. Vi är specialiserade på att sälja komponenter till bussar, lastbilar, släpvagnar och trailers. Tobidan-Bremsomat AB grundades 2008 och leds av nyckelorden kvalitet och service. Som en av de största distributörerna i Norden är vi med en stab av duktiga medarbetare redo att serva våra kunder. Tobidan-Bremsomat finns även i Finland och Danmark. I Sverige är vi lokaliserade i Jönköping, där även huvudkontoret är placerat, Göteborg, Malmö, Stockholm, Sundsvall och Örebro. Nu finns vi snart representerade med eget lager i Luleå för att ge våra kunder den bästa servicen. 

Läs mer på www.tobidan.dk/sv-se

 

Som säljare på fältet blir ditt jobb att långsiktigt utveckla och expandera ditt distrikt, Norrland.  Arbetet ställer höga krav på kundvård och det är därför viktigt att du har hög initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter och driva processer framåt. Som fältsäljare hos oss ska du vara kundfokuserad och engagerad samt vara lätt att samarbeta med och ha en positiv inställning. Du drivs av att bearbeta och utveckla kunder samt bygga långsiktiga relationer.  


Som person har du ett stort affärsintresse och ser vikten av att vara en del i ett lag för att uppnå bästa resultat. Du är professionell i din framtoning och står för företagets värderingar. Du ser och förstår värdet av en hög närvaro ute på fältet hos dina kunder.

Vad har du med dig?

Du har stor branscherfarenhet och tekniskt intresse från denna eller liknande branscher. Din datorvana är mycket god och du uttrycker dig väl i tal och skrift där du även arbetar strukturerat med en analytisk förmåga. Då du kommer att köra bil i tjänsten är B-körkort ett krav.  Dina personliga egenskaper är viktiga och något vi kommer att ta stor hänsyn till. 

Placeringsort är öppet då det är riktat mot vart rätt person till befattningen finns. Distriktet är Norrland, med tyngdpunkt på Norr- och Västerbotten. Företaget bygger ett nytt lager i Luleå vilket medför att den höga kvalitén på service till kunderna kommer bli mer tillgänglig. 

Sista ansökningsdag: 2018-04-01
  • Esk
  • hrk
  • AAA