Ekonomichef

FDT

Rekryteringar

 

 

FDT tillhandahåller affärssystem och butiksdata som förenklar och effektiviserar ditt företag. Samtliga produkter är utvecklade i nära samarbete med användare och kunder. FDT är en ledande butiksdataleverantör i Norden. Med över 40 års erfarenhet i branschen och tusentals installationer erbjuder vi professionella IT-lösningar för detaljhandeln.

Läs mer på www.fdt.se 

Som Ekonomichef leder och utvecklar du företagets ekonomifunktion samt ansvarar för hela den ekonomiadministrativa processen. Ekonomichefen är direkt underställd VD och ingår i ledningsgruppen.

Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att du genomför löpande bokföring, avstämningar, månads- och årsbokslut, årsredovisning, skatter och avgifter, budgetarbete, deklarationer, prognoser, rapportering, fakturering, leverantörshantering, administration av avtal, likviditetsplanering- m m. 

Utöver detta kommer Ekonomichefen att arbeta med process- och affärsutveckling för att bidra till bolagets fortsatta utveckling. 

Den nya Ekonomichefen har en civilekonomexamen och mångårig erfarenhet. Du har erfarenhet från ekonomiarbete och god förståelse för hela ekonomiprocessen. 

Som person är du stabil, strukturerad och flexibel. Du kan arbeta självständigt och ta eget ansvar, tycker om analys och siffror för att förstå vad som ligger bakom dessa och bedöma hur de påverkar affärerna på kort och lång sikt. Men andra ord så är ett utvecklat affärssinne en stor fördel.

FDT erbjuder en spännande nyckelroll i ett företag i förändring. Möjligheter att påverka befattningens utveckling i både närtid och framtid finns för den som drivs av detta. Organisationen har högt i tak och stark förändringskultur, vilket gör att de personliga egenskaperna är mycket viktiga.

Placering är vid huvudkontoret i Luleå. 

FDT är en helhetsleverantör av affärs- och butiksdatasystem till företag, kedjor och fristående butiker. Vi utvecklar vår programvara själva och har idag ca. 2000 företag som kunder. Sedan juni 2014 är vi ett dotterbolag till Sveriges största vitvarukedja - ELON Group AB som omsätter ca 3,5 miljarder kronor. Vi finns i Luleå och Stockholm och har idag 27 anställda.

 

 

Sista ansökningsdag: 2018-08-10
  • Esk
  • hrk
  • AAA