Ekonomichef

Coop Norrbotten

Rekryteringar

Coop Norrbotten är en detaljhandelsdrivande förening ägd av 135 000 medlemmar i Norrbotten. Föreningen har 38 butiker/stormarknader, ca 800 årsanställda samt en bruttoomsättning på ca 3 miljarder kronor. Butikerna finns från Katterjåkk i norr till Piteå i söder. Affärskoncepten är Stora Coop, Coop Extra, Coop Konsum, Coop, Coop Nära och Bolist. Läs mer på www.coop.se

Ekonomichefen är direkt underställd VD och ingår i affärsledningen. Rollen innebära att leda och utveckla ekonomiavdelningens arbete innebärande ansvar över årsredovisningen, delårsrapporter, månadsrapporter, budgetarbete, deklarationer, redovisning, likviditetsplanering, prognoser, placeringspolicy och uppföljningsfrågor. Ekonomiavdelningen består av 6 medarbetare som du har personalansvar för.

Vi söker dig som är utbildad civilekonom med flerårig erfarenhet av ekonomiarbete i ledande befattning i ett stort eller medelstort företag med vana att arbeta i projekt och processinriktat. Tjänsten kräver en lång och gedigen erfarenhet inom olika verksamheter.

Som person är du en drivande ledare med förmåga att kunna kommunicera effektivt och utveckla goda relationer med din omgivning. Du är analytisk, affärsmässig, och drivs av utvecklingsinriktat arbete. Placering är vid huvudkontoret på Storheden i Luleå.

Coop Norrbotten erbjuder goda utvecklingsmöjligheter har en strategi byggd på lönsam tillväxt.

Välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Stehn för mer information.

  • Esk
  • hrk
  • AAA