Ekonomichef / Controller

GISAB

Rekryteringar

GISAB har sitt säte i Gällivare, med filialer i Luleå, Kiruna och Kaunisvaara. Det är också i norra Sverige vi har merparten av våra kunder. GISAB är verksamma inom gruvindustrin, processindustrin och andra tunga industrier med stora krav på kvalitet, säkerhet och lönsamhet. Det är i den miljön som vi trivs bäst. Läs mer på  www.gisab.net 

GISAB ingår sedan 2014 i Axel Johnson International vilket är en privatägd svensk industrikoncern med huvudkontor i Stockholm, fler än 3 000 anställda i cirka 90 företag i 25 länder och med en sammanlagd årlig omsättning över EUR750 miljoner. Läs mer på www.axinter.com

"Norrbotten som bas, världen som arbetsplats"

Som Ekonomichef kommer du att ansvara för att leda och utveckla ekonomiavdelningen tillsammans med 2 medarbetare. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för GISABs ekonomiska redovisning och controlleransvar mot VD samt rapporteringsansvar till moderbolaget AxIndustriers AB. Rollen innebär månads- och årsbokslut, årsredovisning, budget, prognoser, rapportering, måltal samt analys av resultat och verksamhet.

Du kommer utöver detta att arbeta med process- och affärsutveckling för att bidra till bolagets fortsatta utveckling. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Den nya Ekonomichefen bör ha en civilekonomexamen inom redovisning/finansiering och erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbetet i ledande befattning.

Som person är du stabil, analytisk med ett starkt driv och ett intresse för affärer.

Placeringsort är Gällivare eller Luleå. 

Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Stehn för mer information.

 

  • Esk
  • hrk
  • AAA