Driftchef

GISAB Kaunisvaara

Rekryteringar

GISAB har sitt säte i Gällivare, med filialer i Luleå, Kiruna och Kaunisvaara. Det är också i norra Sverige vi har merparten av våra kunder. GISAB är verksamma inom gruvindustrin, processindustrin och andra tunga industrier med stora krav på kvalitet, säkerhet och lönsamhet. Det är i den miljön som vi trivs bäst. Läs mer på  www.gisab.net 

GISAB ingår sedan 2014 i Axel Johnson International vilket är en privatägd svensk industrikoncern med huvudkontor i Stockholm, fler än 3 000 anställda i cirka 90 företag i 25 länder och med en sammanlagd årlig omsättning över EUR750 miljoner. Läs mer på www.axinter.com

"Norrbotten som bas, världen som arbetsplats"

Befattning som Driftchef för anrikningsverket i Kaunisvaara gruva innebär att jobba efter de övergripande målsättningar, strategier, riktlinjer, affärsplan, budget och projektstyrdokument för GISAB:s verksamhet i Kaunisvaara. Driftchef är en ny befattning till verksamheten i Kaunisvaara som blir en viktig pusselbit i organisationen för att säkerställa produktionen.

Som Driftchef kommer du att planera, leda, utveckla och optimera produktionen i anrikningsverket samt samordna verksamheten med processingenjören, förråd- och inköpsavdelningen. Du koordinerar och prioriterar enligt de avtal och kontrakt som gäller för verksamheten. Tillsammans med organisationen säkerställer du att verksamheten utvecklas och ansvarar för att resultat uppnås enligt budget, produktivitet och kvalité. Du följer upp det ekonomiska resultatet för driften över tiden.

Hälsa, miljö och säkerhet har högsta prioritet och i rollen ansvarar du för fortsatt utveckling av säkerhetsarbetet. Att utveckla arbetsformer och medarbetare är viktiga arbetsområden. GISAB strävar efter ständiga förbättringar och 5S.

Du ingår i ledningsgruppen för GISAB:s site i Kaunisvaara och rapporterar till Platschef. Organisationen jobbar i skift och är idag organiserad i fem skiftlag och med stödfunktioner består din organisation av ca 38 personer.

Som person har du har ett brinnande fokus på att optimera driften och dina medarbetare efter rådande förutsättningar. Du har alltid siktet inställt på god service i partnerskapet med de olika aktörerna i Kaunisvaara. Att lyckas skapa så optimal lönsamhet som möjligt med ett tydligt personalfokus faller naturligt för dig. Du drivs av ansvar och med ditt inkluderande ledarskap visar du vägen för din organisation. Du visar engagemang och tror på dig själv, din verksamhet och ditt företag.

Det är meriterande med akademisk utbildning. Då detta är en senior befattning där stor del för att lyckas ligger inom din förmåga att leda ser vi att du har erfarenhet från ledning inom en produktions- /processmiljö där personal, drift och HMS varit del av vardagen.  

Placering i Kaunisvaara men veckopendling är möjligt.

Sista ansökningsdag: 2019-01-31
  • Esk
  • hrk
  • AAA