Chef för Affärstöd

Sparbanken Nord

Rekryteringar

  

Sparbanken Nord är regionens egen bank med verksamhet i de tio kommunerna Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur, Arjeplog, Jokkmokk, Gällivare, Kiruna, Pajala, Överkalix och Övertorneå. Med en affärsvolym på drygt 50 miljarder kronor och ca 200 medarbetare är vi en av landets största sparbanker och en betydande finansiell aktör i Norrbotten. En del av vinsten avsätter banken till sånt som är bra för regionen. Vi kallar det för Sparbanken Nord - Framtidsbanken. www.sparbankennord.se 

I funktionen Affärsstöd ingår Centrala krav, IT, Kreditstöd, BLS, Lokalvård, Redovisning, Vaktmästeri, Säkerhet, Avtalsadministration och ansvaret för fastighetsfrågor. Som chef för denna funktion har du, på en övergripande nivå, det strategiska och operativa ansvaret för funktionens personal, leverans och utveckling. Du är placerad i Piteå, rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. 

Affärsstöd ska utveckla effektiva interna arbetsflöden och stötta kontorsrörelsens verksamhet i ett nära samarbete. Du tar ansvar för planering och uppföljning av verksamheten och driver kvalitets- och prioriteringsarbete utifrån bankens vision och verksamhetsplan. En viktig del av ditt arbete består av att löpande förbättra och förfina arbetsprocesser och rutiner tillsammans med din personal. 

Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning och goda kunskaper i administrativa arbetsflöden. Du har erfarenhet som personalledare och ett genuint intresse för ledarskap och verksamhetsutveckling. Som person är du strukturerad, lyhörd och lösningsorienterad. Du är målinriktad, blir stimulerad av utmaningar och är duktig på att skapa engagemang och utveckling bland dina medarbetare.   

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Resor ingår till viss del i arbetet. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunnar Eikeland, 070-397 70 09 eller Rekryteringskonsult Katarina Stehn, 070-355 36 33.
Facklig kontaktperson är Christofer Lilja, 0911-231351.
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen in med din ansökan så fort som möjligt.

Sista ansökningsdag: 2018-10-10
  • Esk
  • hrk
  • AAA