CEO

Hotell Silverhatten AB

Rekryteringar

Vi söker en marknadsinriktad CEO till Silver Resort - navet i turism- och bilverksamheten i Arjeplog. En hotellkedja med fokus på testindustri, konferenser, event och vinterturism.
Läs mer på www.silverresort.se

Som CEO har du ansvaret för ledning, samordning och utveckling av företaget. Ansvarar för att styrelsens vision, strategi och mål uppnås. Du rapporterar till styrelseordförande.

CEO leder utvecklingen av ett starkt medarbetarteam och säkrar service och kvalitetsnivån på en internationell gångbar nivå. Du har ett tydligt affärsmannamässigt ansvar med fokus på långsiktig lönsamhet i företaget.

Rollen innebär även företagsledning inom den nationella som den internationella marknaden.  Som CEO har du stor delaktighet i det strategiska marknadsarbetet såväl som i det operativa.

Du är högskoleutbildad och har helst, men inte nödvändigtvis, akademisk examen med inriktning mot ekonomi, marknadsföring eller liknande. Du drivs av utvecklingsinriktat arbete och har erfarenhet inom besöksnäringen.

Som person är du en nätverksbyggare med god förmåga att etablera och utveckla långsiktiga och förtroendefulla relationer med din omgivning samt har en representativ och förtroendeskapande personlighet och framtoning.

Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Stehn för ytterligare information, 070-355 36 33.

  • Esk
  • hrk
  • AAA