Business Development Manager - Energi

isMobile

Rekryteringar

 

isMobile är ett innovativt svenskt it-bolag med fokus på att utveckla världsledande mjukvara för Field Service Management. isMobile startades 2000 och har sitt huvudkontor i Luleå, men är verksamt på en internationell marknad inom Energy and Utility, Health Care, Industrial Maintenance och Surveillance and Inspection.

Bolagets flexibla lösningar optimerar arbetet med att koordinera planering, genomförande och uppföljning av projekt.

isMobiles absoluta målsättning är att vara - ”every frontline workers best friend.”

Läs mer om bolaget på: www.ismobile.com

Rollen: Business Development Manager - Energi

isMobile växer och behöver förstärka sin säljorganisation. Som ett led i detta rekryterar bolaget nu en Business Development Manager som inom Energisektorn ska skapa och driva komplexa försäljningsprocesser gentemot kundernas affärsledning. Bolaget är i en tillväxtfas och rollen kommer att arbeta med såväl nykundsbearbetning som att skapa ökad/merförsäljning i befintliga uppdrag. Rollen innebär att självständigt sälja in affärssystem med hög komplexitet genom att identifiera affärsnytta och vara en rådgivare till kunden. I självständigheten ingår att från ide ta potentialen till avslut, tex via en förstudie. Arbetet kräver goda tekniska kunskaper och en förståelse för kundens behov.

I nuläget har bolaget ett svenskt/nordiskt fokus men ser att denna roll kommer att bygga affärer i övriga Europa tex genom samarbete med partners.

Rollen är hem/fältbaserad och utgår från Stockholm samt rapporterar till isMobiles Sälj/Marknadschef som sitter i Luleå. I rollens natur ligger ett stort antal resor.

Vem söks:

Du har mångårig erfarenhet av att skapa och driva komplexa försäljningsprocesser gällande IT/Affärssystem inom energibranschen, gärna i en internationell miljö. Som person har du ett brinnande intresse för att bygga långsiktiga och goda affärsrelationer. Du kan omsätta det tekniska innehållet i bolagets system till en begriplig affärsnytta för kunderna. Du ska vara drivande och utåtriktad, ha en god samarbetsförmåga och ha lätt för att kommunicera och marknadsföra isMobiles produkter och lösningar.

  • Esk
  • hrk
  • AAA